TeamAlert - Vacature - Project - Eigen licentie

Educatief medewerker

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ga op een originele en interactieve manier met leerlingen aan de slag met maatschappelijke thema’s, bijvoorbeeld verkeersveiligheid.”

Zo ziet jouw dag eruit
’s Ochtends vroeg vertrek jij met je collega’s in het TeamAlert busje naar een middelbare school, mbo of praktijkonderwijs ergens in Nederland. Samen met je collega’s probeer je de leerlingen wat bij te brengen over een specifiek maatschappelijk thema aan de hand van een project. Dit doe je niet door een saaie les te geven, maar door bijvoorbeeld theatersport, een debat of door een video op te nemen. Na een leerzame en interactieve middag rijd je rond 15.00 uur weer Utrecht in.

Wie ben jij?
Enthousiasme is your middle name, je bent lekker spontaan, communicatief capabel en hebt een flinke dosis zelfverzekerdheid (lees: je moet voor een klas durven staan en hierin overwicht hebben!). Heb je ervaring of affiniteit met praktijkonderwijs en een autorijbewijs? Mooi, want dat is een absolute must voor deze functie! We kunnen het ook erg waarderen als je al een beetje ervaring hebt met het werken met jongeren. Verder vinden we het fijn als je overdag en op doordeweekse dagen flexibel in te zetten bent en in (de buurt van) Utrecht woont.

Waarom TeamAlert?
TeamAlert is een jonge en informele organisatie waarin je veel kunt leren. Je wordt gecoacht door ervaren medewerkers/trainers uit het vakgebied en je verdient een lekker salaris van €10,- per uur. En, niet geheel onbelangrijk, worden er regelmatig gezellige borrels en uitjes georganiseerd.

Geef mij deze bijbaan!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan word je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Laurens en kom gezellig kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Laurens Boers Office manager
Danique Jansen Senior projectmedewerker
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen