TeamAlert - Nieuws -Streettalk - Eigen licentie

Marketing/communicatie stagiair

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ben initiatiefrijk en nieuwsgierig en ik werk op de creatiefste (en gezelligste ;)) communicatieafdeling van Utrecht!”

Zo ziet jouw dag eruit
Je gaat aan de slag met een breed takenpakket waarbij je de communicatieafdeling ondersteunt én je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je schrijft teksten voor de website en social media, schrijft persberichten, brainstormt mee met het bedenken van communicatiecampagnes en je monitort publicaties. Je leert hoe het is om voor verschillende doelgroepen te schrijven en je krijgt volledig de vrijheid om ideeën van A tot Z uit te werken. Ook een afstudeeronderzoek kan onderdeel zijn van je stage. Oftewel: iedere dag ziet er weer totaal anders uit!

Wie ben jij?
Een derdejaars of vierdejaars hbo-student in de richting van communicatie en/of marketing en je zoekt een uitdagende praktijkstage voor minimaal vier maanden. Je kunt lekker schrijven, social media is your second nature, je durft actie te ondernemen en je bent een bruisbal van goede ideeën.

Waarom TeamAlert?
Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zuigt je vol met ervaring binnen het vakgebied marketing/communicatie en je leert hoe je door middel van communicatie jongeren impactvol kunt bereiken. Hoe meer initiatief je toont, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt! Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand en je bent natuurlijk uitgenodigd voor de (wekelijkse) borrels, teamuitjes en gezellige etentjes!

Geef mij deze stage!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan word je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar Thomas via vacature@teamalert.nl en kom gezellig kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Thomas Rietveld Marketing communicatie medewerker
Hannah Hamans Persvoorlichter
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen