Teamleider voorlichting

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik stuur een team van enthousiaste jongerenvoorlichters aan op plekken waar veel jongeren komen, denkende aan festival, kermissen en discotheken. Mede dankzij mij is iedere uitvoering weer een groot succes!”

Zo ziet jouw dag eruit
Jij bent het aanspreekpunt tijdens de uitvoeringen van onze projecten. Met een team van jongerenvoorlichters sta je de ene keer op een bekend festival, de andere keer in een knusse discotheek en misschien volgende week wel weer op een gezellige kermis! Jouw takenpakket omvat zowel werkzaamheden tijdens een uitvoering (denk aan het inwerken van de jongerenvoorlichters en iedere uitvoering tot een groot succes maken), als werkzaamheden naast uitvoeringen (denk aan het bijwonen van trainingen, teamleidersavonden, meedenken over de verbetering van projecten, beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren met medewerkers en sollicitatiegesprekken houden). Lekker breed dus!

Wie ben jij?
Jij bent een aanpakker en niet op je mondje gevallen: jij durft leeftijdsgenoten feedback te geven, te motiveren, maar ook te enthousiasmeren. Je draagt graag verantwoordelijkheid, bent een snelle leerling en kent de projecten van TeamAlert alsof het de songtekst van je favoriete nummertje is. Het is ook best relaxed als jij ’s avonds, ’s nachts en in het weekend werken niet erg vindt en lekker flexibel bent. Ben je verder minimaal een keer per weekend beschikbaar, woonachtig in (de omgeving van) Utrecht en in het bezit van je autorijbewijs? Mooi, want dat is een absolute must.

Waarom TeamAlert?
TeamAlert is een jonge en informele organisatie, waarin jij een aansturende rol hebt over een enthousiast team van jongerenvoorlichters. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt binnen de organisatie, daarom word je uitgebreid begeleid in deze functie. Je krijgt trouwens de vrijheid jezelf in te roosteren en verdien je een lekker salaris van €11,- per uur. En, niet helemaal onbelangrijk, worden er regelmatig gezellige borrels en uitjes georganiseerd.

Geef mij deze bijbaan!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan word je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Laurens en kom gezellig langs! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Laurens Boers Office manager
Danique Jansen Senior projectmedewerker
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen