TeamAlert - Algemeen - Logo TA - Eigen licentie (5)

Waarom jij stage zou moeten lopen bij TeamAlert

Het laatste jaar van mijn studie brak aan en ik moest opzoek naar een stageplek. Al snel zag ik de vacature van TeamAlert en ik dacht: ”dit is wat voor mij”. Inmiddels loop ik een half jaar stage op de communicatieafdeling als marketing/communicatie stagiair. In deze blog lees je over mijn ervaringen als stagiair bij TeamAlert.

Hoe ziet mijn dag eruit?

Het kantoor ligt midden in het centrum van Utrecht, wat ik zelf een hele leuke locatie vind. Mijn wandeling ernaartoe is altijd langs de winkels en de gracht. Rond negen uur kom ik meestal aan op kantoor en maak ik eerst even wat koffiepraatjes, voordat ik achter mijn laptop kruip. Mijn takenpakket was echt heel divers! Zo schreef ik verschillende blogs en bedacht ik content voor social media (Facebook en Instagram). Een leuk voorbeeld hiervan is dat we een inhaker bedachten voor Valentijnsdag. Samen met een vormgever heb ik gebrainstormd en uiteindelijk deze wallpost gemaakt voor de socials van TeamAlert: 

Ik heb ook jongeren geïnterviewd en persberichten geschreven. Daarnaast heb ik regelmatig meegewerkt aan communicatiecampagnes. Wat ik erg leuk en fijn vind is dat ze bij TeamAlert open staan voor eigen inbreng. Als je een idee hebt, krijg je alle vrijheid om dat uit te werken.

En dan is het tijd voor... 

Lunch! Rond 12 uur is het pauze en dan hoor je uit een van de hoeken 'JUMBOOO'. Dat is het standaard dagelijkse wandeltochtje van TeamAlert. Je eigen gesmeerde boterham meenemen kan je wel vergeten, want je wordt al snel overgehaald om je eigen culinaire lunch te bereiden. Teruggekomen op het het kantoor gaat iedereen naar de kantine en eten we gezellig samen. Mijn werkdag sluit ik rond half zes af. 

Waarom stage lopen bij TeamAlert? 

Naast mijn werkzaamheden vind ik nog iets erg belangrijk, namelijk de sfeer! Er werken veel jonge mensen en er is altijd wel iemand die tussendoor in is voor een praatje of een leuke grap. Een potje tafeltennis of een wedstrijdje planken mag ook niet ontbreken als je even een pauze wilt. En niet te vergeten: de leuke vrijdagmiddagborrels en teamuitjes! 

Al met al kan ik zeggen dat het een leerzame en enorm gezellige stageplek is die ik iedereen aanraad. Denk je nu... deze stage is wat voor mij? Word dan mijn opvolger! Bekijk de stagevacature. 

Deel deze blog!