Hoe kom jij veilig thuis?

'Eén bier is geen bier'. 'Nee, ik blijf nog héél eventjes'. Herkenbare uitspraken? Vast wel. Iedereen weet dat gezelligheid geen tijd kent. En iedereen weet ook dat alcohol of drugs en verkeer niet samengaan. Wist je dat bij twee glazen alcohol je reactiesnelheid al met één seconde afneemt? Dat is de lengte van een basketbalveld bij 100 km/u. Nuchter rijden in het verkeer is heel normaal. Dus, hoe ga jij de deal aan? 

TeamAlert
Deal

Ik rij nuchter

  gingen je voor

  Wat een geweldig voornemen!

  Tips ontvangen om deze deal vol te houden? Meld je aan of sla deze stap over!
  • Graag even je naam invullen
  • Graag even een correcte e-mailadres invullen
  • Oei! Je kan alleen verder als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden

  Wat een geweldig voornemen!

  De volgende keer als ik onder invloed ben dan:

  Je kunt maximaal 2 beloften doen, deselecteer Kies minimaal 1 belofte

  Ga ik met het OV of pak ik een taxi

  Goed bezig!

  Wie bouwt er 's nachts geen fissa in het OV of in de taxi? Zo weet je ook zeker dat niemand betrokken raakt bij een lomp verkeersongeluk. Bovendien bespaar je een verkeersboete tussen de 300 en 600 euro. Dat weegt toch niet op tegen dat treinkaartje :)?! 

  Regel ik een Bob

  Slimme keuze!

  Jouw Bob is een held! De Bob zorgt ervoor dat jullie samen veilig thuiskomen. Vergeet hem niet te bedanken, als je lam de auto uitrolt 😁. Ben je zelf de Bob? Je vrienden helpen je graag Bob te blijven, als je aan het begin van de avond duidelijk aangeeft dat jij geen alcohol of drugs wilt gebruiken. 

  Tip: op WhatsApp vind je hilarische Bob-gifjes waarmee jij kan laten weten dat jij de Bob bent. Zoek in de gif-functie op #zeghethardop

  Blijf ik bij iemand slapen

  Lekker bezig!

  Tukken, crashen, maffen, pitten, meuren, oftewel: overnachten. Een veilige keuze, die vaak ook nog eens lekker knus kan zijn! Onder het genot van een brakontbijtje kan je samen alle momenten van jullie wilde avond herbeleven. 

  Laat ik me ophalen

  Prima gefixt!

  Applaus 👏! Dat heb je toch maar weer mooi geregeld. Jouw persoonlijke chauffeur zal er met alle liefde voor zorgen dat jij veilig je MAND in kan duiken en je roes uit kan slapen. Snurk wel! 

   gingen je voor
   Deel je deal!