Thumbnail header 3.jpg (1) Thumbnail header 1.jpg

Campagne 'Ik ben even OFF' van start

De helft van de jongeren wil minder gebruik maken van hun smartphone, maar in de praktijk vinden zij dit lastig. Jongerenorganisatie TeamAlert start daarom vandaag de nieuwe campagne “Ik ben even OFF” om jou te stimuleren je telefoon weg te leggen in situaties dat jij het zelf wil. 

Je hebt vast wel eens van FOMO (Fear Of Missing Out) gehoord: de angst om iets te missen. Maar ken je ook JOMO (Joy Of Missing Out) al? Dat is bewust genieten door lekker je eigen ding te doen. JOMO zorgt voor positiviteit, rust en ontspanning. Je hoeft niet constant je social media te checken om te kijken wat iedereen aan het doen is. Nee, jij hebt het prima naar je zin met jezelf, vrienden of familie en wat je op dát moment aan het doen bent. Even lekker OFF zijn dus van je mobiel, zonder afgeleid te worden. 

De campagne
Vanaf 14 oktober start de campagne 'Ik ben even OFF'. De campagne stimuleert jou om bewust te kiezen JOMO te zijn op momenten waarop jij dit zelf belangrijk vindt. TeamAlert hoopt natuurlijk dat jij ook in het verkeer de keuze maakt om je telefoon even niet te gebruiken. De komende maand kan je verschillende campagnevideo's bekijken en meedoen aan een quiz via onze website, Snapchat, Instagram, Facebook en YouTube

Check de campagne 🤩 Waar wacht je nog op?
Deel dit artikel!