still-life-2338824_1280.jpg

Gezond eten ook één van jouw goede voornemens?

Is gezond eten ook één van jouw goede voornemens? Lekker bezig! Wij hebben nu ook nog eens goed nieuws voor je! Het Voedingscentrum heeft namelijk een app ontwikkeld die het jou iets makkelijker maakt. 

Maar hoe dan? De nieuwe app zorgt ervoor dat je de kleine lettertjes op etiketten niet meer hoeft te lezen. Er zit namelijk een scan op de app en hierdoor krijg je de producten op je telefoon te zien. Hierbij krijg je informatie over hoe gezond het is, en of het in de schijf van vijf zit.
Je kunt de app aanpassen op persoonlijke voorkeuren. Zijn jouw goede voornemens gebaseerd op het extra letten op bijvoorbeeld calorieën, verzadigd vet, koolhydraten, suiker, vezels of zout? Dan geef je dit gemakkelijk aan op jouw profiel en wanneer er dan een product wordt gescand, komen de voedingswaarden die jij belangrijk vindt bovenaan te staan!

De app heet 'Kies ik gezond?' en is sinds vandaag te downloaden. Als je een Android hebt, kun je dit eenvoudig via de Play Store doen. Voor iPhone klik je op deze link om hem te kunnen downloaden. Helaas moeten de mensen met een Windows Phone op eigen kracht hun goede voornemens voortzetten.

 

Delen gaat nooit vervelen
Heb jij een mening? Meld je nu aan!