mobile-phone-1573275_960_720.jpg

Handige apps voor iedereen met een rijbewijs

Heb jij je rijbewijs al? Of heb je zelfs al je eigen auto? Wij hebben zeven apps voor jou op een rijtje gezet die onmisbaar zijn voor je auto! Wel alleen gebruiken als je stil staat natuurlijk ;).

1. HERE
Deze app zorgt ervoor dat jij van tevoren je kaarten kunt downloaden en dit scheelt jouw weer MB's!. Zo kun je offline alsnog je navigatie aanhouden en krijg je ook geen berichtjes binnen! Super handig dus. De app kan je ook online gebruiken. Je krijgt dan ook informatie over files en verkeersopstoppingen. 

2. Flitsmeisters
Misschien ken je deze app al. Flitsmeister kan jou namelijke een hoop boetes, en dus geld, besparen! Hij houdt jou namelijk op de hoogte van flitsers en trajectcontroles. Je krijgt daarnaast ook nog informatie over files op jouw weg. Ga je met de auto  op vakantie en wil je daar geen boetes oplopen? Geen probleem! De app werkt namelijk in heel Europa.

3. MobieleSchadeMelden
Deze app is opgezet door het Verbond van Verzekeringen. Als je een ongeluk met de auto krijgt, is het verplicht om het Europees Schadeformulier in te vullen. Veel automobilsten vonden dit onhandig en daarom is er nu een app voor. Geen onhandig invulwerk naast de auto als het bijvoorbeeld slecht weer is. Nog een handig punt: De schade wordt meteen doorgestuurd naar je verzekering!

4. Find My Car
Vergeet jij wel eens waar je auto staat? Deze app biedt jou de uitkomst! Met de gps-locatie in de auto vindt je doormiddel van een kompas en route jouw auto weer terug!

5. Vehicle Dashboard Symbols
Is de kennis van je theorie weggezakt? Met de app 'Vehicle Dashboard Symbols' kan je de symbolen die op jou dashboard komen gemakkelijk opzoeken. Geen telefoontjes meer naar ouders of ingewikkelde googletermen. Je weet direct wat er aan de hand is!

6. Fuelo
De app Fuelo geeft jou de mogelijkheid om de kosten van je auto gemakkelijk bij te houden. Wanneer je tankt, kun je invullen hoeveel je kwijt was en wat de prijs per liter was. Ook de kosten van de apk-keuring worden opgeslagen en je kunt herinneringen krijgen als de bandenspanning en oliepeil gecontroleerd moeten worden. 

7. Parkmobile
Betaald parkeren? Met de app Parkmobile heb je geen kleingeld meer nodig! Je vult online je kenteken in zet de app weer uit als je weggaat. Is de maximale tijdsduur op? Dan krijg je een smsje. Zo zorg je ervoor dat je nooit teveel betaald!

Heb jij één van deze apps al? 

Delen gaat nooit vervelen
Heb jij een mening? Meld je aan!