business-1869127_1280.jpg

Je eigen gezonde supermarktcoach?

Of je nou eten vanuit huis meeneemt, het in de kantine op school of in de supermarkt koopt: iedere dag maak je verschillende voedingskeuzes. Laten we eerlijk zijn, dat zijn niet altijd de meest gezonde beslissingen.
Vaak koop jij je snacks op de automatische piloot: zonder veel af te wegen haal je die frikandelbroodjes en zak snoep voor in de pauze. Reuze lekker, maar wij denken dat andere tussendoortjes ook in de smaak vallen.

Daarom hebben wij jonge leeftijdsgenoten, die in Appie’s door heel Nederland werken, ingezet om jouw kennis over (on)gezonde tussendoortjes te testen en je aan te sporen bewustere keuzes te maken. Deze ‘supermarkt coaches’ geven je een leuke en interessante workshop en maken je bewust van gezond eten dat óók lekker kan zijn! Wedden dat jij je ongezonde gewoonte gemakkelijk kan omruilen voor een bewustere keuze?

Natuurlijk kan je op z’n tijd iets ongezonds nemen, dat doen wij ook 😉. Het blijft altijd nog jóuw beslissing. Samen met de coaches uit de Appie hopen we alleen dat jij en je vrienden bewustere keuzes maken die je ook lekker vindt, want dat ís mogelijk! Wil je weten of er enthousiaste coaches in jouw Albert Heijn zijn? Neem dan contact met ons op!

Delen gaat nooit vervelen
Heb jij een mening? Meld je nu aan!