Banner ikslaap 25-02-2020.jpg

#ikslaap challenge van start

Lig je te staren naar je smartphone voor je in slaap valt? Voel je je nog vermoeid wanneer je wakker wordt? Haal je minder dan 6 uur slaap per nacht? Maak je geen zorgen, je bent niet alleen! Maar liefst 65% van de jongeren heeft slaapproblemen. Oplossing: doe mee met de #ikslaap challenge en verbeter nu je slaapkwaliteit.

Wat is de #ikslaap challenge?
De #ikslaap challenge is een uitdaging die bedoeld is om de slaapkwaliteit van Nederlandse jongeren en ouders te verbeteren. Hiervoor werkt TeamAlert samen met de Hersenstichting en Ikea Nederland. Wie meedoet krijgt een week lang elke dag nieuwe opdrachten toegestuurd in verband met slaap. Als je deze volbrengt zie je je slaapkwaliteit zo beteren!

Waarom je zeker moet meedoen
Een goede slaapkwaliteit zorgt voor een beter geheugen, betere schoolprestaties en een betere stemming. Ook verkleint het je risico op een depressie. Zo, dit zijn zeker meer dan genoeg redenen om mee te doen, niet? Toch nog dat beetje extra motivatie nodig? Wel als je deze opdrachten tot een goed einde brengt maak je kans op een mooie prijs: de winnaar mag zijn/haar slaapkamer naar eigen wens stijlen ter waarde van €2500, mogelijk gemaakt door IKEA Nederland. Dus…waar wacht je nog op? Meld je aan via www.hersenstichting.nl/ikslaap. De challenge is via social media te volgen via het Instagramaccount @ikslaap.  

Delen gaat nooit vervelen