Gezocht: Accountmanager Binnendienst (24-36 uur)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Accountmanager Binnendienst (24-36 uur)

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Wij ook! Stichting TeamAlert in Utrecht is een organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende gedragsinterventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen.

We zoeken een Accountmanager binnendienst – scholen & festivals voor 24-36 uur

Impact en verantwoordelijkheid

Met onze projecten op scholen, festivals en bij partners dagen we jongeren uit slimme keuzes te maken in het verkeer. Belangrijk, want in 2021 vielen er 91 verkeersdoden onder jongeren; drie volle klassen dus.

Gelukkig zijn er veel gemeentes, andere overheden en bedrijven die het belang hiervan inzien en hier geld voor vrijmaken. Daardoor kunnen wij toffe dingen doen op scholen en bij festivals. Maar dan moeten zij wel weten dat dit  kosteloos kan en waarom dat leuk en belangrijk is. En moet er tijd voor vrij gepland worden. In deze rol ben jij daar verantwoordelijk voor.

Dit ga je doen

Als accountmanager bouw je een relatie op met scholen en festivalorganisaties in jouw regio. Je biedt onze projecten aan en zorgt dat ze ingepland worden. Dat is best een puzzel; welke persoon kan je daarvoor het beste hebben? Wanneer heeft die tijd en ruimte om je te woord te staan? En hoe zorg je dat in de drukte van alledag mensen de urgentie voelen om met verkeersveiligheid aan de slag te gaan? Je hebt alle vrijheid om zelf te bepalen hoe je deze puzzel op jouw manier oplost.

Heb je een ‘go’ van een van onze relaties; dan ga alles inplannen zodat je collega’s die op pad gaan precies weten wat er moet gebeuren. Af en toe ga je op bezoek bij een project om te genieten van je werk.

Dit is het Team

Het team Advies en Accountmanagement bestaat uit Donna, Irina, Tonny, Geke, Gabriëlla en leidinggevende Guerchôm. Sommigen zeggen wel het leukste team van TeamAlert 😉.

“We hebben een heel leuk team. Het is echt een soort thuiskomen op kantoor. En de lunch is ook niet verkeerd natuurlijk 😉- Irina

Bij TeamAlert werken 28 mensen. Onze gemiddelde leeftijd is 29. TeamAlert staat bekend om zijn professionaliteit en gedegen interventies. Onze bedrijfscultuur is creatief, ondernemend en gericht op samenwerken. Als jongerenorganisatie zit (mogen) leren in ons DNA. En feestjes vieren 😊.

Maak kennis met ons allemaal!

Wie ben jij? 

 • Je zoekt een baan met impact. Berichten over verkeersongelukken met jongeren raken je. Je hebt iets met sales maar wil dat wel inzetten voor een maatschappelijk doel.
 • Je krijgt energie van een bereiken van een doel door een puzzel op te lossen en door niet op te geven. Als je je doel bereikt hebt geeft dat een kick.
 • Je houdt van met mensen praten. Met jouw manier van mensen benaderen, met humor en enthousiasme krijg je veel gedaan. Je bent niet bang om te bellen of met mensen te praten die je nog niet kent. En je durft door te vragen.
 • Je houdt van vrijheid; zelfstandig werken en op jouw manier de dingen doen. Met een duidelijk doel om naar toe te werken.
 • Je houdt ervan als je overzicht hebt over al je taken en je planning en snapt dat een goede administratie van wat je doet daar bij hoort
 • Je bent leergierig en wil je ontwikkelen in het vak van accountmanager. Of misschien daarna wel naar adviseur of een andere functie bij onze organisatie. Om dat te kunnen doen, weet jij dat het soms nodig is om aan te geven dat doelstellingen achterlopen of dat iets niet helemaal is gegaan zoals je had gehoopt. Niet erg, je signaleert dit op tijd en gaat aan de slag met oplossingen. Alleen of met je teamgenoten.
 • Het lijkt je leuk om voor en met jonge mensen te werken.

Daarnaast denken we aan

 • MBO-4 / HBO werk- en denkniveau.
 • Een specifieke studie is niet nodig; commerciële economie, accountmanagent of sales zou wel goed passen.
 • Een (bij)baan in de direct sales, callcenter of commerciële binnendienst is een pré
 • Kennis van salesprocessen en ervaring in het werken met een CRM-systeem (bij voorkeur Salesforce) is een pré

Voldoe je niet 100% aan de vacature eisen maar voelt het wel als jouw baan; bel gerust om te overleggen!

“Ik vind het een leuke speurtocht om te bepalen wie ik ga benaderen en om dan de motivatie voor verkeersveiligheid aan te wakkeren. Het is vaak iets wat naast hun eigen werk erbij moet dus ik maak het wel makkelijk en gezellig ” - Irina

Wat bieden we jou?

Bij TeamAlert voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken we het je graag naar je zin.

 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons in bruikleen krijgt.
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een startsalaris rond €2.000 - €2.500 bruto voor 36 uur, afhankelijk van ervaring.
 • Naast 24 verlofdagen (o.b.v. 36 uur), geven we je vrij op je verjaardag en kun je een ‘even-off-dag’ (voor als je een dagje even off wilt zijn) inzetten wanneer nodig.
 • Het is bij ons mogelijk om eens in de zoveel tijd hybride in het buitenland te werken of een keer die droomreis te maken.
 • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We organiseren regelmatig borrels en fanatieke sportuitjes. Dus aan gezelligheid geen gebrek!

Kom maar op met die baan!

Enthousiast? Solliciteren doe je door je CV te sturen naar Michelle via vacature@teamalert.nl. Voor vragen over deze rol kun je terecht bij iemand die rol zelf doet; Irina Terhorst (irina@teamalert.nl of 06-18149831), whatsappen mag ook). Eerst gewoon eens een kop koffie drinken om kennis te maken en je vragen te stellen kan ook. Dit kun je regelen via vacature@teamalert.nl.

Zodra we iemand hebben gevonden sluiten we de vacature, dus wacht niet te lang.

 

 

Tonny Hoogland

Accountmanager

Irina Terhorst

Accountmanager

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.