Gezocht: Adviseur Jongeren en Maatschappij

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Adviseur Jongeren en Maatschappij (32-36 uur)

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Wij ook! Stichting TeamAlert in Utrecht is een organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende gedragsinterventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen.

We zoeken per direct een Adviseur Jongeren en Maatschappij voor 32-36 uur

Impact en verantwoordelijkheid

Met onze maatschappelijke campagnes en gedragsinterventies op scholen, festivals en bij partners dagen we jongeren uit slimme keuzes te maken in het verkeer. Belangrijk, want in 2021 vielen er 91 verkeersdoden onder jongeren; drie volle klassen dus.

Gelukkig zijn er veel organisaties en decentrale overheden die het belang hiervan inzien, maar niet altijd weten ze ‘hoe’ ze hier iets mee kunnen doen. In deze rol help je hen door alle kennis die TeamAlert heeft opgebouwd te vertalen naar een concreet advies voor een traject dat bij hen past. Relaties die verkeersveiligheid onder jongeren nog niet op hun netvlies hebben, inspireer je om hier mee aan de slag te gaan.

Dit ga je doen

Je krijgt een portefeuille van bestaande en (potentiële) nieuwe relaties waarvoor jij het aanspreekpunt bent. Dit zijn decentrale overheden zoals gemeenten, maar steeds vaker ook andere partijen zoals bijvoorbeeld het bedrijf Thuisbezorgd. Vervolgens heb je alle vrijheid om op jouw eigen manier deze relaties te onderhouden en om de mogelijkheden die TeamAlert biedt onder de aandacht te brengen. Nieuwe relaties ga je aan via ons warme netwerk of je komt binnen via de goede naam van TeamAlert. Dit doe je bijvoorbeeld op congressen of via één-op-één kennismakingsgesprekken. In de gesprekken geef je advies en informatie en onderzoek je samen de juiste aanpak. Zo regel je toffe opdrachten waarop TeamAlert zich stuk kan bijten om de impact te maken die we zo belangrijk vinden. 

Dit is het Team

Het team Advies en Accountmanagement bestaat uit Donna, Irina, Tonny, Geke, Gabriëlla en leidinggevende Guerchôm. Sommigen zeggen wel het leukste team van TeamAlert 😉.

“We hebben een heel leuk team. Het is echt een soort thuiskomen op kantoor. En de lunch is ook niet verkeerd natuurlijk 😉- Irina

Bij TeamAlert werken 28 mensen. Onze gemiddelde leeftijd is 29. TeamAlert staat bekend om zijn professionaliteit en gedegen interventies. Onze bedrijfscultuur is creatief, ondernemend en gericht op samenwerken. Als jongerenorganisatie zit (mogen) leren in ons DNA. En feestjes vieren 😊.

Maak kennis met ons allemaal!

Wie ben jij? 

 • Je zoekt een baan met impact. Berichten over verkeersongelukken met jongeren raken je.
 • Je krijgt energie van ‘het land in gaan’; met mensen praten, je inleven in hun vraagstukken en samen oplossingen bedenken.
 • Je bent nieuwsgierig; wilt alles weten van wat je tegenkomt; bijvoorbeeld wat er intern speelt bij TeamAlert of wat er speelt in gemeenteland bijvoorbeeld. Iemand spreken die je nog niet kent vind je interessant.
 • Als je ergens enthousiast over bent vind je het leuk er over te vertellen en de ander mee te nemen in je verhaal.
 • Je houdt van vrijheid; zelfstandig werken en op jouw manier de dingen doen. Met een duidelijk doel om naar toe te werken.
 • Je houdt ervan als je overzicht hebt over al je taken en je planning en snapt dat een goede administratie van wat je doet daar bij hoort.
 • De kick die het geeft als je een mooi samenwerking hebt geregeld waarmee jouw collega’s aan de slag kunnen is wat je zoekt in werk.
 • Je bent leergierig en wil je ontwikkelen in het vak van adviseur. Om dat te kunnen doen, weet jij dat het soms nodig is om aan te geven dat doelstellingen achterlopen of dat iets niet helemaal is gegaan zoals je had gehoopt. Niet erg, je signaleert dit op tijd en gaat aan de slag met oplossingen. Alleen of met je teamgenoten.

Daarnaast denken we aan iemand met

 • HBO werk- en denkniveau. Vele studies kunnen passen, bijvoorbeeld CMV, MWD, commerciële economie.
 • Minimaal ongeveer 1 tot 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt kennis van advies-en salestechnieken of wilt dit graag leren om in te zetten voor een maatschappelijk doel
 • Ervaring met CRM systemen zoals salesforce.
 • Enige kennis van en gevoel voor de wereld van decentrale overheden en het werken met subsidies is een pré.

Voldoe je niet 100% aan de vacature eisen maar voelt het wel als jouw baan; bel gerust om te overleggen!

“Er heerst een bepaalde vibe binnen TeamAlert die heel fijn is; je mag fouten maken, het is gezellig en de deur staat open bij iedereen. Als ik een mindere dag heb en ik ga naar kantoor dan kan ik de dag echt alsnog afsluiten met een glimlach” Donna

Wat bieden we jou?
Bij TeamAlert voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken we het je graag naar je zin.

 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons in bruikleen krijgt.
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een startsalaris rond €2.750 - €3.375 bruto voor 36 uur, afhankelijk van ervaring.
 • Naast 24 verlofdagen (o.b.v. 36 uur), geven we je vrij op je verjaardag en kun je een ‘even-off-dag’ (voor als je een dagje even off wilt zijn) inzetten als nodig is.
 • Het is bij ons mogelijk om eens in de zoveel tijd hybride in het buitenland te werken of een keer die droomreis te maken.
 • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We organiseren regelmatig borrels en fanatieke sportuitjes. Dus aan gezelligheid geen gebrek!

Kom maar op met die baan!

Enthousiast? Solliciteren doe je door je CV te sturen naar Michelle via vacature@teamalert.nl. Voor vragen over deze rol kun je terecht bij iemand die rol zelf doet;  Donna Franken (donna@teamalert.nl of 0618149823, whatsappen mag ook). Eerst gewoon eens een kop koffie drinken om kennis te maken en je vragen te stellen kan ook. Dit kun je regelen via vacature@teamalert.nl.

Zodra we iemand hebben gevonden sluiten we de vacature, dus wacht niet te lang.

 

 

Donna Franken

Adviseur jongeren & maatschappij

Guerchôm van Iperen

Manager advies & accountmanagement

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.