Gezocht: Campagne marketeer!

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Campagne marketeer

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Dat is mooi, wij namelijk ook! Stichting TeamAlert is een dynamische organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende gedragsinterventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen.

Dit ga je doen
Jij bedenkt en ontwikkelt aansprekende campagnes die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Van campagnes om lachgas in het verkeer te voorkomen tot Even lekker OFF zijn. Van conceptontwikkeling en uitvoer tot rapportage, jij bent verantwoordelijk voor alle fases. Of je nu een reclamebureau inschakelt of zelf de ontwikkeling doet, jij weet wat je moet doen om campagnes tot een succes te maken. Je houdt het overzicht, stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat iedereen zijn deadlines haalt. Dit alles doe jij binnen budget, planning en volgens onze hoge kwaliteitsstandaard.

Ook weet jij wat er speelt op social media. Daarom bepaal jij wat er te zien is op onze socials. Je ontwikkelt jaarlijks de strategie en bent verantwoordelijk voor het behalen van onze bereikdoelstellingen. Om deze te behalen ken jij alle online trends en weet jij hoe we deze strategisch het beste kunnen inzetten. Je bent verantwoordelijk voor continuïteit op alle kanalen en een up-to-date contentkalender. Je zorgt dat deze volgens planning wordt uitgevoerd en springt bij waar nodig.

Kortom: in deze functie weet jij hoe je moet communiceren, organiseren, plannen, motiveren, delegeren en improviseren.

Wie ben jij? 
Jij bent een echte creatieve aanpakker die weet hoe je zelfstandig en in teamverband inspirerende campagnes ontwikkelt. Je bent trots op de campagnes en projecten die je al hebt gelanceerd en hebt hierbij een mooi trackrecord gerealiseerd. Daarnaast ben jij goed in plannen, samenwerken en weet je zelfstandig meerdere projecten te managen.

Niet onbelangrijk: je hebt affiniteit met jongerencommunicatie en social media. Jij weet welke kanalen je moet inzetten om jongeren te bereiken en in beweging te zetten. Heb je ten slotte ook kennis van gedrag beïnvloedende technieken en weet je hoe je deze kunt inzetten in een campagne? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau (bij voorkeur heb je een afgeronde relevante hbo-opleiding en werkervaring op het gebied van communicatie);
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van diverse onlinesystemen zoals CMS, social media en social media advertisement;
 • Dikke pré: je bent bekend met CASI.

Wat bieden we jou?
Niet geheel onbelangrijk: wat kunnen wij jou eigenlijk bieden? Bij TeamAlert voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken we het je graag naar je zin:

 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons krijgt;
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een salaris rond €2.500 - €3.000 bruto voor 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Naast een ruim aantal verlofdagen, geven we je vrij op je verjaardag en kun je een baaldag inzetten wanneer nodig.
 • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz;
 • We organiseren regelmatig (online) borrels en fanatieke sportuitjes. Dus aan gezelligheid geen gebrek!

Geef mij deze baan!
Wil jij graag dé campagne marketeer van TeamAlert worden? Stuur dan uiterlijk 31 augustus 2022 je motivatie + CV, presentatie of een ander creatief product om jezelf aan ons voor te stellen naar vacature@teamalert.nl

Voor vragen over werken bij TeamAlert kun je Michelle bereiken op: vacature@teamalert.nl of bel 030 2232 893.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Martijn van der Linden

Vormgever

Lian Verkoeijen Lian Verkoeijen
Lian Verkoeyen

Community Manager

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.