Community manager

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Community manager

Oproep aan alle social media en communitygoeroes! 🌟 
 
Als onze nieuwe community manager ben je de koning(in) van de online jungle en alle jongeren (ruim 8000) van YoungInfluence! Je gaat creatieve campagnes verzinnen, jongeren aan ons binden en winacties verspreiden als een digitale ninja. Je krijgt de kans om de werving van A tot Z te bedenken en uit te voeren. Daarnaast is er genoeg ruimte om te groeien en je verder te ontwikkelen op het strategische vlak. Het is jouw belangrijkste taak om jongeren te bereiken, te binden, ze te laten lachen, nadenken én actie te laten ondernemen! 

 

Wat we zoeken: 

📱 Je hebt veel kennis van social media - je snapt hoe we de aandacht van jongeren tussen de 12 en 24 kunt grijpen en behouden en vindt het leuk om je hierin te verdiepen.  
💡 Creatieve ideeën - je hebt ideeën over hoe we online nog zichtbaarder kunnen zijn. 
💬 Een vlotte babbel - je staat in contact met onze community en weet deze aan ons te binden. Bonuspunten als je ervaring hebt met community management 
🎉 Een dosis humor - je maakt ons en de jongeren aan het lachen. 
📈 Groeipotentie - een aanpakker die met het panel mee wil groeien in deze functie.


 
Wat je gaat doen: 

 • Jij bent het aanspreekpunt van en verantwoordelijk voor onze community. Van werving en het behoud van het jongerenpanel tot het bedenken van toffe winacties en andere manieren om de leden te binden en te behouden.  
 • Een plan van aanpak maken en het beheren en laten groeien van onze sociale mediaplatformen Instagram, TikTok en Snapchat. Je creëert content die onze doelgroep inspireert en aanspreekt en ontdekt nieuwe trends en speelt hier op in.  
 • Samen met je collega Sjoerd werken jullie aan een actief en representatief panel. Je stelt een wervingsplan op voor nieuwe toekomstige leden en voert dit plan uit.
 • Je verzamelt communitydata met je collega. Jullie zoeken samen uit hoe je deze moet interpreteren en hoe je deze kunt inzetten om de community door te ontwikkelen. 
 • Je werft jongeren voor vragenlijsten en focusgroepen van onze onderzoeken. Jij bent verantwoordelijk de planning van de werving, het budget en respons.
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen voor het jongerenpanel; hierin word je uiteraard geholpen door je manager.

 

Wat we bieden: 

 • Een inspirerende baan bij TeamAlert, een jong en dynamisch team dat impact maakt. We willen dat jongeren in veilig op hun bestemming aankomen. 
 • De kans om je vaardigheden op het gebied van social media, community management en strategie te ontwikkelen. 
 • Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons in bruikleen krijgt.
 • Een omgeving waarin jouw ideeën gehoord worden en waar ruimte is voor groei en creativiteit. Je krijgt een persoonlijk account op GoodHabitz om jezelf op diverse vlakken te ontwikkelen.
 • Gratis lunch - Ja, dat lees je goed, iedere dag gratis TOSTI'S! 
 • We organiseren regelmatig leuke borrels, sportuitjes en andere activiteiten, kortom een hele gezellige werksfeer. 
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een startsalaris tussen de €2350,- en €2800,- voor 36 uur, afhankelijk van je ervaring.
 • Naast 24 vakantiedagen (o.b.v. 36) uur, ben je vrij op je verjaardag en kun je een ‘even-off-dag’ inzetten wanneer nodig.


Dus, ben jij klaar om een unieke ervaring op te doen en de wereld voor jongeren een stukje veiliger te maken? Stuur dan voor 6 november jouw CV en motivatiebrief naar sanne.de.lorme@teamalert.nl💌 

We kunnen niet wachten om jou los te laten op ons panel van ruim 8000 jongeren!  

De leuke collega's met wie jij gaat samenwerken!

Sjoerd van Halem

Gedragsonderzoeker

Roëlla van Gulik

Campagne marketeer

Sanne de Lorme

Manager marketing en communicatie

Ferinio Asandikromo

Online Marketeer

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.