Gedragsonderzoeker bij jongerenorganisatie (36 uur/week)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Gedragsonderzoeker bij jongerenorganisatie (36 uur/week)

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Binnen jongerenorganisatie TeamAlert ben ik het SPSS-talent en verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de grootste (voornamelijk kwantitatieve) onderzoeken.”

Dit doe jij in een organisatie die maatschappelijke impact maakt op het leven van jongeren. TeamAlert is dé organisatie die jongeren uitdaagt slimme keuzes te maken in het verkeer. Nul verkeersslachtoffers onder jongeren, dat is ons doel! Dankzij wetenschappelijke onderbouwing binnen onze interventies, weten we daadwerkelijk te overtuigen. Als echte gedragsdeskundige draag jij een belangrijk steentje bij aan ons maatschappelijk doel.

Per direct zijn wij op zoek naar een Gedragsonderzoeker. Kom jij de gedragsdeskundigen van TeamAlert graag versterken? Lees dan gauw verder!

WAT GA JE DOEN?
Jij richt je op het thema verkeersveiligheid en voert daarop de grootste onderzoeken uit binnen de organisatie. Of het nu gaat om een effectmeting naar één van onze projecten, een grootschalig survey-onderzoek, een kwantitatieve toetsing met een onderzoeksbureau of een praktijkgerichte evaluatie; jij gaat er vol enthousiasme mee aan de slag. Binnen het team Onderzoek & Gedragsverandering denk je mee over onze onderzoek agenda en ben je sparringpartner tijdens het opzetten van vragenlijsten. Jij krijgt veel vrijheid in je onderzoeken en bent veel zelfstandig bezig. Daarnaast ben je medebeheerder van ons jongerenpanel en zet jij vragenlijsten uit onder de 5000 jongeren uit ons panel. Met de door jouw verzamelde inzichten weten we hoe en waarover we het gesprek met jongeren aan moeten gaan. Op die manier zorg jij ervoor dat we impact hebben op het leven van de jongeren in Nederland!

WIE BEN JIJ?
De functie bestaat uit kwantitatieve onderzoeken opzetten en uitvoeren. Jij bent daarom een onderzoeker in hart en nieren. En verder:

 • Jij blinkt uit in kwantitatief onderzoek. Je staat bekend als SPSS-expert en draait je hand niet om voor een ingewikkelde analyse, of het nu gaat om een survey, een effectmeting of een determinantenstudie;
 • Je bent WO-afgestudeerd, het liefste met een achtergrond in de sociale wetenschappen en/of een research master;
 • Je hebt goede plan- en organiseer skills en je bent pietje precies in je werk;
 • Je werkt zelfstandig en je gaat goed op solo projecten;
 • Je hebt nieuwe ideeën voor onderzoeken: zowel qua onderwerpen als qua opzet. Je kunt anderen hier goed in meenemen;
 • Werkervaring (1 – 2 jaar) is een pré.


WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Wij zijn jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe dingen. Ben je bij TeamAlert werkzaam als onderzoeker? Dan voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Daarnaast hebben wij jou het volgende te bieden:

 • Een baan binnen een jonge en ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen inbreng;
 • Volop ruimte voor ontwikkeling, je krijgt een account op leerplatform GoodHabitz;
 • Een werkplek in Utrecht en een laptop van de zaak voor flexibele werkplekken;
 • Naast ruime verlofdagen (24 dagen bij fulltime dienstverband) ben jij vrij op je verjaardag en kun jij een baaldag inzetten wanneer nodig;
 • Een fulltime salaris rond €2.250 - €2.800 bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Een thuiswerkvergoeding;

GEEF MIJ DEZE BAAN!
Wil jij graag dé nieuwe onderzoeker van TeamAlert worden? Stuur dan je motivatie + CV naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Michelle Eggink. Voor vragen over de procedure van deze vacature kun je Michelle bereiken op: vacature@teamalert.nl of bel 030 2232 893. Voor inhoudelijke vragen over de vacature of functie bel of mail je naar hetzelfde nummer.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw toekomstige collega's

Saar Hadders Saar Hadders
Saar Hadders

Gedragsonderzoeker en -ontwerper

Lieke Kreuzberg

Manager onderzoek & gedragsverandering

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.