GEZOCHT! HR-adviseur

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. HR-adviseur

“Binnen jongerenorganisatie TeamAlert zorg ik voor gemotiveerde, betrokken en tevreden medewerkers, zodat zij kunnen doen waar ze écht goed in zijn.”

Dit doe jij in een organisatie die maatschappelijke impact maakt op het leven van jongeren. TeamAlert is dé organisatie die jongeren uitdaagt slimme keuzes te maken in het verkeer. Nul verkeersslachtoffers onder jongeren, dat is ons doel!

Per direct zijn wij op zoek naar een allround HR-adviseur met ervaring in het opzetten van strategische HR-plannen. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Wat ga jij doen?
In deze afwisselende baan ben jij verantwoordelijk voor het hele spectrum van HR. Jouw focus ligt op het opzetten van strategische HR-plannen en de realisatie ervan. Op dit moment houdt een projectgroep zich bezig met de inrichting van hybride werken, als HR-adviseur heb jij hierin een centrale rol. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het verder uitwerken van de strategische personeelsplanning, het aanscherpen van onze onboarding en het optimaliseren van het verzuimbeleid. Jij volgt de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied en jouw voorstellen sluiten aan bij onze organisatiestrategie.  

Daarnaast help jij de managers bij het runnen van hun afdeling. Je adviseert ze m.b.t. het functioneren van medewerkers en ondersteunt ze bij complexe verzuimvraagstukken en de werving van nieuwe medewerkers.

Onze Office Manager is verantwoordelijk voor de uitvoering van onze HR-administratie en samen met haar zorg jij ervoor dat de basis op orde is en dat HR-processen efficiënt en soepel blijven verlopen.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die goed kan schakelen tussen rollen en op verschillende niveaus werkzaam is: operationeel, tactisch en strategisch. Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent flexibel omdat HR-werkzaamheden soms ad hoc kunnen zijn. En verder:

 • Ben je ervaren in projectmatig werken en het opzetten van HR-beleidsstukken;
 • Heb je goede adviesvaardigheden en deins jij niet terug voor verschillende denkwijzen;
 • Werk je graag zelfstandig. Je hebt geen directe HR-collega’s om inhoudelijk mee te sparren en dat is voor jou geen enkel probleem;
 • Heb jij oog voor het werkgeluk en presterend vermogen van mensen;
 • Kan jij goed schakelen tussen werknemer- en organisatiebelangen én tussen mensgerichtheid en resultaatgerichtheid;
 • Weet je goed te prioriteren;
 • Zoeken medewerkers jou graag op vanwege je toegankelijkheid, betrouwbaarheid en je empathisch vermogen.

Functie-eisen:

 • HBO/WO werk- en denkvermogen en bij voorkeur een afgeronde opleiding in HRM of bedrijfskunde;
 • Minimaal 3 - 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht- en voorwaarden (o.a. WVP en WAB).

Wat hebben wij jou te bieden?
TeamAlert is ambitieus en ondernemend. Met zo’n 25 young professionals op kantoor en ruim 50 jongerenvoorlichters op locatie bouwen we voortdurend aan nieuwe dingen. Ben je bij TeamAlert werkzaam? Dan draag jij een steentje bij aan de maatschappij. Naast een uitdagende functie hebben wij jou het volgende te bieden:

 • Volop ruimte voor ontwikkeling, al onze medewerkers krijgen een account op leerplatform GoodHabitz;
 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. We bieden jou daarom een prettige werkplek in Utrecht en benodigde toebehoren om goed op andere plekken te kunnen werken;
 • Naast ruime verlofdagen (25 dagen bij fulltime dienstverband) ben jij vrij op je verjaardag;
 • Een bruto salaris tussen €3.250 - €3.700 per maand op basis van 36 uur/week;
 • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot verlenging.

Geef mij deze baan?

Wil jij graag dé HR adviseur van TeamAlert worden? Stuur dan uiterlijk 25 mei 2022 je motivatie + CV naar onze partner Yse via  https://yse.nl/vacatures/173-hr-adviseur-teamalert.

Voor vragen over werken bij TeamAlert kun je Michelle bereiken op: vacature@teamalert.nl of bel 030 2232 893.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw toekomstige collega's

Arjan Bouwers

Manager operatie

Maartje Burghgraef

Directeur-bestuurder

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.