Jongerenvoorlichter festivals

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Jongerenvoorlichter festivals

Werken op de leukste festivals én meehelpen aan 0 verkeersslachtoffers onder jongeren?

Bij TeamAlert kan het! Bepaal zelf wanneer je wilt werken, ontwikkel je skills (zoals spreken in het openbaar of je overtuigingskracht) en krijg natuurlijk goed betaald!

Jij krijgt:

 • een flexibele bijbaan: heb je een periode minder tijd, bijvoorbeeld omdat je met je scriptie bezig bent? Geen enkel probleem!
 • trainingen en coaching van ervaren medewerkers en professionele trainers. Van het leren rijden in een busje tot gesprekstechnieken. Alles komt voorbij!
 • een startsalaris tussen de €12 en €14 per uur. En als kers op de taart krijg jij salarisverhoging, iedere keer als je een training volgt.

Solliciteer nu!

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Samen met je collega’s vertrek je ‘s ochtends vanuit Utrecht Zuilen in het TeamAlert-busje naar een locatie ergens in Nederland. Dit kan een tof festival zijn, feestje in de stad of middelbare school. Hier maak je jongeren op een originele en positieve manier bewust van verkeersveiligheid. Aan het einde van de dag kijk je met trots terug. Jullie hebben ten slotte een steentje bijgedragen aan onze maatschappelijke missie: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren. Met muziek uit de speakers rijden jullie terug naar Utrecht.

 

Solliciteer nu!

Ik ben flexibel en geef zelf mijn beschikbaarheid door. Deze bijbaan naast mijn studie staat goed op mijn CV

TeamAlert is een jonge organisatie met veel ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil jij graag met jongeren werken, verkeersveiligheid leuk maken en je ontwikkelen tot...

 • inspiratiegoeroe
 • topcommunicator
 • jongerenwhisperer
 • quizmaster

...solliciteer dan direct. Wil je meer weten? Check het verhaal van jongerenvoorlichter Lilli
Stap jij bij ons in de bus? Solliciteer dan via het formulier hieronder. Heb je vragen? Bel of mail dan naar: 030-2232893 of vacature@teamalert.nl.

Iedere dag is anders. De ene dag sta ik op een groot festival en de andere dag ben ik quizmaster op een middelbare school. Ik maak impact in het leven van jongeren.

Solliciteer nu!Ik ben 18 jaar of ouder

Jouw toekomstige collega's

Lotte Steenbergen

Manager Operatie

Luka Schäfer

Senior projectmedewerker

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.