Jongerenvoorlichter met impact (locatie Groningen)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Jongerenvoorlichter (locatie Groningen)

Werken op de leukste festivals en scholen én meehelpen aan 0 verkeersslachtoffers onder jongeren?

Bij TeamAlert kan het! Samen met andere jongeren ga je op pad en ontwikkel je skills, zoals spreken voor een groep, feedback geven of je overtuigingskracht.

Jij krijgt:

 • een impactvolle bijbaan: je gaat het gesprek aan met jongeren en helpt zo mee aan 0 verkeersslachtoffers aan jongeren.
 • een groter netwerk: je komt op verschillende plekken in provincie Groningen én ontmoet verschillende jongeren die je anders misschien niet zou spreken.
 • een marktconform salaris
 • trainingen en coaching van ervaren medewerkers en professionele trainers. Van het leren rijden in een busje tot gesprekstechnieken. Alles komt voorbij!
 • Oftewel.. een leerzame bijbaan die een mooie aanvulling op je cv is.

Jij bent:

 • … 18 tot 24 jaar
 • … meerdere keren per maand beschikbaar om te werken (doordeweeks en weekenden)
 • … op zoek naar een impactvolle bijbaan of invulling van je tussenjaar
 • … bij voorkeur in bezit van een rijbewijs. Je leert om in een busje te rijden. Geen zorgen: het is een automaat en heeft allerlei camera's en piepjes, dus dat komt sowieso goed!

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Samen met je collega’s verzamel je op jouw werkdag bij onze opslag in stad Groningen, een van jullie haalt de bus op en samen pakken jullie de bus in. Vervolgens rijden jullie naar een locatie in provincie Groningen. Dit kan een middelbare school zijn, een binnenstad, een feest of tof festival. Hier maak je jongeren op een originele en positieve manier bewust van verkeersveiligheid én maak je ook echt impact door bij te dragen aan gedragsverandering. Aan het einde van de dag kijk je met trots terug. Jullie hebben ten slotte een steentje bijgedragen aan onze maatschappelijke missie: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren. Op de weg terug geven jullie elkaar feedback op hoe de dag is gegaan en vullen het evaluatieformulier in. Daarna kletsen jullie gezellig verder, zetten de muziek op de speakers, tot je samen bij onze opslag aankomt en weer op de fiets richting huis gaat.

Verkeersveiligheid lijkt een stoffig onderwerp, maar met spellen, interactie en een competitie maken we er een leuk, interactief gesprek van. De jongeren leren geen verkeersborden uit het hoofd, maar voeren bijvoorbeeld een goed gesprek, spelen een spel of interactieve quiz.

 

Solliciteer nu!

Dit ga je doen:

Ik ben flexibel en geef zelf mijn beschikbaarheid door. Deze bijbaan geeft mij een praktische vertaling van mijn opleiding én staat ook nog eens goed op mijn CV!

TeamAlert is een jonge organisatie met veel ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil jij graag met jongeren werken en verkeersveiligheid leuk maken...

...solliciteer dan direct via het formulier hieronder. Er volgt dan een kennismakingsgesprek. Zijn we allebei enthousiast? Dan zorgen we er daarna met een onboardingsgesprek, inwerkdagen en ontwikkelgesprekken voor dat jij dit werk goed kunt doen. Heb je op voorhand vragen? Bel of mail dan naar: 030-2232893 of vacature@teamalert.nl.

Solliciteer nu!Ik ben 18 jaar of ouder

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.