Jongerenvoorlichter (flexibele bijbaan)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Jongerenvoorlichter

Een dag in het leven van een jongerenvoorlichter…
Samen met je collega’s vertrek je ‘s ochtends vanuit Utrecht Zuilen naar een locatie ergens in Nederland. Dit kan een middelbare school zijn, feestje in de stad of tof festival. Hier maak je jongeren op een originele en positieve manier bewust van verkeersveiligheid.

Aan het einde van de dag evalueer je samen met je collega’s en kijk je met trots terug. Jullie hebben ten slotte een steentje bijgedragen aan onze maatschappelijke missie: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren. Met muziek uit de speakers rijden jullie terug naar Utrecht.

Wie zoeken wij?
Dat jij gemakkelijk jongeren weet aan te spreken, toegankelijk bent, communicatief sterk en lekker spontaan - zoals de rest van onze jongerenvoorlichters - is vanzelfsprekend voor deze bijbaan. Maar wat zoeken wij nog meer? 

 • Je durft voor een klas te staan of een groep feestgangers te benaderen (schrik niet, we gooien je echt niet zomaar voor de leeuwen!).
 • Affiniteit op het gebied van werken met jongeren. Jij weet jongeren te inspireren en te overtuigen. Zo maak jij impact.

En verder:

 • Ben je flexibel inzetbaar?
 • Ben je enkele momenten in de week beschikbaar om te werken en voor eventuele trainingen? Dan word je klaargestoomd om aan de slag te gaan.

Benieuwd hoe het is om te werken als jongerenvoorlichter? Check  hier het verhaal van jongerenvoorlichter Lilli!

Je werkt met like minded people. Ik heb nog nooit met iemand samengewerkt waar ik het niet mee kon vinden

Wij bieden
Belangrijker dan wat wij willen, is wat we jou bieden. TeamAlert is een jonge en informele organisatie waar je veel kunt leren. Daarnaast voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Wij zijn ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken wij het onze mensen graag naar de zin.

 • Een flexibele bijbaan: heb je een periode wat minder tijd, bijvoorbeeld omdat je met je scriptie bezig bent? Dan geef je dat aan en dan word je (minder) ingepland;
 • Aan de slag bij een organisatie met doorgroeimogelijkheden. Achter de uitvoeringen zit een volledig team;
 • Trainingen en coaching van ervaren medewerkers en professionele trainers. Mooie skills om toe te voegen aan je CV! Je leert de andere voorlichters goed kennen. We eten samen en hechten waarde aan een goede sfeer;
 • Je verdient een salaris tussen de €12 en €14 per uur (afhankelijk van je functie) en als kers op de taart ontvang jij een salarisverhoging, iedere keer als jij een training volgt.

Doe mij die flexibele bijbaan!
Kortom, wil jij (betaald!) naar scholen, feesten en festivals om met jongeren te praten? En, niet geheel onbelangrijk, houd je van gezellige borrels en uitjes? Solliciteer dan via het formulier hieronder! 

Solliciteer hier!

Schrijf in maximaal 10 zinnen waarom jij bent wie wij zoeken 🤩
Let op: je kan alleen pdf uploaden
Als jongerenvoorlichter voer je interessante gesprekken, bijvoorbeeld over onveilige situaties in het verkeer. Je krijgt te horen wat jongeren hebben meegemaakt en dit resulteert in diepe gesprekken. Daar krijg ik echt energie van!

 

 

 

Jouw toekomstige collega's

Lotte Steenbergen

Senior projectmedewerker

Luka Schäfer

Projectmedewerker

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.