Vacature: manager bedrijfsvoering (36 uur)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Manager bedrijfsvoering

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Dat is mooi, wij namelijk ook! Stichting TeamAlert is een dynamische organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende gedragsinterventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen.

Dit ga je doen
Als allround businesspartner op het gebied van bedrijfsvoering met een passie voor cijfers ben jij het financiële geweten van ons bedrijf. Naast de financiële portefeuille ben je verantwoordelijk voor de facilitaire zaken in onze twee bedrijfspanden en voor de ICT. Als lid van het MT draag je actief bij aan strategieontwikkeling en aan het realiseren van de gezamenlijke doelen en resultaten van de organisatie.

Je geeft leiding aan de allround office assistant en samen zorgen jullie ervoor dat onze financiële en administratieve zaken perfect geregeld zijn. Je stuurt het externe boekhoudkantoor aan en bent verantwoordelijk voor de begroting, maar ook verzekeringen en contractmanagement behoren tot jouw portefeuille. Jij zorgt voor een juiste en tijdige rapportage van de cijfers en je coördineert de verantwoording over de diverse subsidies die TeamAlert ontvangt.

Als onafhankelijke professional adviseer jij het MT en de directeur-bestuurder over het bedrijfsmatig in control blijven van de organisatie. Zo signaleer jij mogelijke kostenbesparingen en interne procesverbeteringen. Dit weet je te vertalen naar beleids- en projectplannen en je coördineert vervolgens ook de uitvoering ervan.

Wie ben jij?
Je gaat gestructureerd te werk en je bent precies. Analytisch ben je ijzersterk. Je kijkt continue kritisch naar de efficiency en effectiviteit van werkwijzen en weet hier op alle niveaus in de organisaties het gesprek over te voeren. Je hebt ervaring met intern en extern stakeholdermanagement. Jij bent zelfstandig, omgevingsbewust en met jouw abstractieniveau weet jij te prioriteren, voor jezelf en voor het organisatie. Tot slot ben jij goed in plannen, samenwerken en weet je zelfstandig meerdere projecten te managen.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van finance).
 • Minimaal vijf jaar werkervaring waarvan twee jaar in een soortgelijke functie.
 • Ervaring met projectmanagement.
 • Bij voorkeur heb je kennis van geautomatiseerde financieel administratieve systemen, gangbare kantoorapplicaties en ERP- systemen.

Wat bieden we jou?
Niet geheel onbelangrijk: wat kunnen wij jou eigenlijk bieden? Bij TeamAlert voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken we het je graag naar je zin:

 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons krijgt.
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een salaris rond €3.250 - €4.000 bruto voor 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Naast een ruim aantal verlofdagen, geven we je vrij op je verjaardag en kun je een baaldag inzetten wanneer nodig.
 • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We organiseren regelmatig (online) borrels en fanatieke sportuitjes. Dus aan gezelligheid geen gebrek!

Geef mij deze baan!
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan uiterlijk 31 augustus 2022 je motivatie en CV naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Michelle Eggink. Let op: bij voldoende aanmeldingen kunnen we de vacature eerder sluiten. Wacht dus niet te lang met reageren!

Voor vragen over werken bij TeamAlert kun je Michelle bereiken op: vacature@teamalert.nl of bel 030 2232 893.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Je toekomstige collega's

Lotte Steenbergen

Manager Operatie

Luka Schäfer

Projectmedewerker

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.