Gezocht: Online Marketeer (28-36 uur)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Online Marketeer (28-36 uur)

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Dat is mooi, wij namelijk ook! Stichting TeamAlert in Utrecht is een dynamische organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende gedragsinterventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen.

Impact en verantwoordelijkheid

Met onze toffe maatschappelijke campagnes en online interventies dagen we jongeren uit slimme keuzes te maken in het verkeer. Zoals met de campagnes lachgas in het verkeer of Even lekker OFF.

“Let’s get digital, digital!”. Als online marketeer zorg je ervoor dat we zoveel mogelijk jongeren online bereiken voor onze missie. Door je helemaal onder te dompelen in de wereld van jongeren en de mogelijkheden van online marketing.  Met – als je dat wil – veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.

 

Dit is het team

Je bent onderdeel van het marketing team bestaande uit Martijn, Lian, Roëlla en Maartje met als steun en toeverlaat én leidinggevende, Sanne. We staan bekend om ons luidruchtige enthousiasme en feestjes vieren. Het is qua leeftijd en dienstjaren een jong team met een goede sfeer dat houdt van aanpakken. We leren door te doen en fouten maken mag. We gaan goed op een lekkere dosis humor, het is zelfs één van onze drijfveren.

Bij TeamAlert werken 28 mensen. Onze gemiddelde leeftijd is 29. Hier kun je kennismaken met het team. TeamAlert staat bekend om zijn professionaliteit en op onderzoek gebaseerde interventies. Onze bedrijfscultuur is creatief, ondernemend en gericht op samenwerken. Als jongerenorganisatie zit leren in ons DNA.

 

Dit ga je doen

Wat je precies gaat doen is afhankelijk van wat je (al) kan, wat je wil leren en waar je interesse ligt. Er liggen vraagstukken op operationeel & strategisch vlak.

In ieder geval houd je je bezig met het bereiken van jongeren via Google Ads/Grants, TikTok, Snapchat en Instagram doormiddel van het uitzetten en monitoren van betaalde advertenties. Het inrichten en onderhouden van onze website en twee online platforms waaronder ‘bezorg veilig’. Je zorgt hierbij dat de pagina’s achter de schermen goed zijn opgebouwd (SEO) en rolt de campagnes samen met de campagnemarketeer online uit via advertenties. Je zet nieuwsbrieven uit en doet waar mogelijk de marketing automation hiervan.

Daarnaast ligt er een schat aan mogelijkheden waar je je op mag storten om ons online bereik te vergroten. De online marketingstrategie verbeteren, processen stroomlijnen, optimale landingspagina’s maken, A/B testen en meer data gedreven werken bijvoorbeeld. Ook de technische kant combineren met content is een optie.   

 

Wie ben jij? 

 • Je zoekt een baan met impact. Berichten over verkeersongelukken met jongeren raken je.
 • De online wereld van jongeren fascineert je; de ontwikkelingen en de technische mogelijkheden
 • Je krijgt er energie van om zelfstandig dingen te doen, uitzoeken en verbeteringen voor te stellen.
 • Puzzelen hoe je je bereik kan vergroten door te testen en de nieuwste ontwikkelingen bij te houden vind je tof
 • Het lijkt je leuk om ‘de expert’ te zijn (of te worden) op online marketing gebied.
 • Je hebt ervaring met Google Analytics en Google Ads en/of Google Grants

 

Daarnaast denken we aan

 • Minimaal 1-3 jaar werkervaring in online marketing zodat je minimaal de basis kent. Meer ervaring is uiteraard welkom, dan kun je sneller meer verantwoordelijkheid nemen.  
 • Ervaring met CMS systemen zoals Wordpress/Umbraco en emailmarketing programma’s zoals Mailchimp.

Voldoe je niet 100% aan de vacature eisen maar voelt het wel als jouw baan; bel gerust om te overleggen!

 

Wat bieden we jou?
Bij TeamAlert voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken we het je graag naar je zin.

 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons krijgt.
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een startsalaris rond €2.750 - €3.375 bruto voor 36 uur, afhankelijk van ervaring.
 • Naast 24 verlofdagen (obv 36 uur), geven we je vrij op je verjaardag en kun je een ‘even-off-dag’ inzetten als nodig is.
 • Gratis gezamenlijke lunch op kantoor.
 • Ooit een droomreis maken of remote aan de slag als je hier wat langer werkt? Wij denken graag met je mee om dit te verwezenlijken.
 • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We organiseren regelmatig borrels en fanatieke sportuitjes. Dus aan gezellighid geen gebrek!

Kom maar op met die baan!

Enthousiast of nieuwsgierig? Om te solliciteren is je CV sturen genoeg, dat kan naar Michelle via vacature@teamalert.nl. Voor vragen over deze rol kun je terecht bij Sanne de Lorme (0634979038 of sanne.de.lorme@teamalert.nl). Eerst gewoon eens een kop koffie drinken om kennis te maken met ons voordat je solliciteert kan ook.  

 

Zodra we iemand hebben gevonden sluiten we de vacature, dus wacht niet te lang.

Dit worden je collega's

Martijn van der Linden

Vormgever

Roëlla van Gulik

Campagne marketeer

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.