Gezocht: online marketeer bij jongerenorganisatie TeamAlert (32 uur)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Online marketeer (36 uur)

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Dat is mooi! Wij ook. Stichting TeamAlert is een kleine organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende interventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen.

Dit ben JIJ!
“Let’s get digital, digital!” Jij weet als geen ander hoe belangrijk aanwezigheid online is, maar je weet ook dat het soms lastig is om focus te vinden in het online speelveld. Help jij ons te bepalen welke online strategie bij ons past? En kun jij deze strategie niet alleen bepalen, maar ook operationeel uitvoeren én managen? Tof! Lees dan even verder.

Wat ga je doen?
Als online marketeer houd je je bezig met al onze online platformen. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze website, maar ook voor de ontwikkeling van online trainingen (zoals deze vette escaperoom). Onze socialmediakanalen horen hier natuurlijk ook bij.

Daarnaast houd je je bezig met marketingtaken zoals Google Ads, e-mailmarketing, SEO en SEA. Je zet advertenties uit, monitort deze en optimaliseert waar nodig. Ook ga je aan de slag met onze
gloednieuwe personalisatiemodule van onze website waar we sinds kort de beschikking over hebben.
Tot slot zitten we middenin de overgang naar een data-gedreven organisatie. Data-gedreven
marketing is hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van en jij staat samen met collega’s aan de start
van dit toffe project.

Wie zoeken we?

 • Een energieke marketeer met hbo/wo werk- en denkniveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring in online marketing.
 • Je weet een online marketingstrategie te schrijven en uit te voeren.
 • Online systemen zoals Google Analytics, Google Ads en socialmedia-advertisement hebben voor jou geen geheimen. Dit is een must!
 • Organiseren kan jij als de beste en je bent dus sterk in projectmanagement.
 • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en je hebt goed inzicht als het gaat om prioriteiten stellen.
 • Je bent bekend met het opstellen van een customer journey.
 • Je hebt ervaring met verschillende CMS-systemen zoals Umbraco.
 • We gaan goed op een lekkere dosis humor. Het is zelfs een van onze drijfveren. Als je dit ook nog kan vangen in een (SEO😉)tekst, zijn we helemaal blij.
 • Tot slot is het een dik pluspunt als je verstand hebt van marketing automation en van de AVG-wetgeving.

Wat bieden we jou?
Niet geheel onbelangrijk: wat kunnen wij jou eigenlijk bieden? Bij TeamAlert voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken we het je graag naar je zin.

 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons krijgt.
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een salaris rond €2.750 - €3.150 bruto voor 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Naast een ruim aantal verlofdagen, geven we je vrij op je verjaardag en kun je een baaldag inzetten wanneer nodig.
 • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We organiseren regelmatig (online) borrels en fanatieke sportuitjes. Dus aan gezelligheid geen gebrek!

Doe mij die baan!
Ben jij dé online held die we zoeken? Stuur ons dan je motivatie, presentatie of een ander creatief product om jezelf voor te stellen. Je kunt je sollicitatie sturen naar vacature@teamalert.nl. Voor vragen kun je Michelle bereiken op 030 2232 893 of het genoemde e-mailadres.

Let op, bij voldoende aanmeldingen kunnen we besluiten de vacature eerder te sluiten. Wacht dus niet te lang met reageren!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit worden je collega's

Maartje Oosterink

Communicatie adviseur

Martijn van der Linden

Vormgever

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.