Gezocht: Projectmedewerker (32-36 uur)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Projectmedewerker

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Wij ook! Stichting TeamAlert in Utrecht is een organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende gedragsinterventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen.

Impact en verantwoordelijkheid

Met onze projecten op onder andere scholen en festivals dagen we jongeren uit slimme keuzes te maken in het verkeer. Belangrijk, want in 2021 vielen er 91 verkeersdoden onder jongeren; drie volle klassen dus.

Gelukkig kunnen wij als TeamAlert jaarlijks bij meer dan 300 locaties als scholen en festivals terecht om met jongeren het gesprek aan te gaan over verkeersveiligheid. Deze projecten moeten van A tot Z geregeld worden en daar ben jij in de functie van projectmedewerker verantwoordelijk voor.

“Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en dit wordt ook gestimuleerd. Je krijgt veel ruimte binnen je eigen werkzaamheden en kunt bijvoorbeeld ook meekijken met de andere teams.” Elles Kok – coördinator jongerenvoorlichter.       

       

Dit ga je doen
Samen met je collega’s van team operatie ben je verantwoordelijk voor de praktische ontwikkeling en uitvoering van alle projecten. Een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alle projecten goed gedraaid kunnen worden!

Een typische ochtend bij team operatie: je start met een bakkie koffie achter je laptop en je ziet dat er straks een bus ingepakt moet worden met jouw project. Je belt eerst nog een school om de laatste zaken af te stemmen om het draaiboek te versturen. Daarna schrijf je de briefing voor onze jongerenvoorlichters zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt als zij op de school komen. ’s Middags staat er een brainstorm op het programma om de creativiteit te laten stromen over een nieuw projectonderdeel.

Kortom: een afwisselende baan met uitdagende werkzaamheden!

“De sfeer in ons team is echt mega gezellig! We vullen elkaar goed aan en vormen samen echt een team. Maar het allerbelangrijkste...Maak jij ook de beste woordgrappen?” Rudi – projectmedewerker planning

                       

Wie ben jij? 

 • Jij bent een echte aanpakker. Je steekt de handen graag uit de mouwen en je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • Bij TeamAlert stellen we ons niet graag afwachtend op. Jouw nieuwe collega’s nemen graag het Doe jij dit ook?
 • Je gaat gestructureerd te werk en je bent Jouw verantwoordelijkheden vragen er ten slotte om dat je netjes te werk te gaat;
 • Je bakent werkzaamheden af en je kunt goed organiseren en plannen;
 • In team operatie moet er soms op hoog niveau worden gepresteerd, we kunnen namelijk flink druk zijn. Onder deze omstandigheden blijf jij kalm en je behoudt het overzicht;
 • De sfeer in het team is top en dat uit zich ook in de samenwerking. Jij bent dus ook echt een
 • Verder ben je leergierig en haal jij het beste uit jezelf. Om dat te kunnen doen, weet jij dat het soms nodig is om aan te geven dat iets niet helemaal is gegaan zoals je had gehoopt. Niet erg, je signaleert dit op tijd en samen met je teamgenoten denken jullie in

En verder:

 • Ben jij in het bezit van rijbewijs B (let op! vereiste voor de functie);
 • Zoeken we iemand met 0 – 2 jaar werkervaring, met MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Voldoe je niet 100% aan de vacature eisen maar voelt het wel als jouw baan; bel gerust om te overleggen!

 

Wat bieden we jou?
Bij TeamAlert voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Om aan deze missie een bijdrage te kunnen leveren zijn wij ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken we het je graag naar je zin.

 • Wij geloven in de meerwaarde van hybride werken. Je kunt aan de slag op ons fijne kantoor in Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis of in je favoriete koffietent te werken met een laptop die je van ons in bruikleen krijgt.
 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging en een startsalaris €2.000 - €2.200 bruto (o.b.v. 36 uur), afhankelijk van ervaring.
 • Naast 24 verlofdagen (o.b.v. 36 uur), ben je vrij op je verjaardag en kun je een ‘even-off-dag’ (voor als je een dagje even off wilt zijn) inzetten wanneer nodig.
 • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We organiseren regelmatig borrels en fanatieke sportuitjes. Dus aan gezelligheid geen gebrek!

Kom maar op met die baan!

Enthousiast? Solliciteren doe je door je CV en een korte motivatie te sturen naar Michelle via vacature@teamalert.nl. Voor vragen over deze rol kun je terecht bij iemand die rol zelf doet; Luka Schäfer (luka@teamalert.nl). Eerst gewoon een belletje om kennis te maken en jouw vragen te stellen kan ook. Dit kun je regelen via vacature@teamalert.nl.

 

 

 

Luka Schäfer

Senior projectmedewerker

Rudi Siemonsma

Projectmedewerker planning

Elles Kok

Coördinator jongerenvoorlichters

Lotte Steenbergen

Manager Operatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.