Stagiair Onderzoek en Gedrag (32 – 36 uur/week)

 1. Home
 2. Over ons
 3. Werken bij
 4. Stage onderzoek

GEZOCHT! Iemand die met trots kan vertellen:
“Ik doe als student (sociale wetenschappen) een onderzoek bij TeamAlert. Stichting TeamAlert is dé jongerenorganisatie die jongeren uitdaagt om slimme keuzes in het verkeer te maken zodat ze altijd veilig onderweg zijn. Wij zijn een kleine organisatie, jong, creatief en ondernemend. We werken met enthousiasme en betrokkenheid aan aansprekende interventies en campagnes om het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland te verminderen. Een organisatie waarin jij van toegevoegde waarde bent en echt een steentje bijdraagt!

Wat ga je doen?
Je krijgt tijdens deze stage de ruimte om op zelfstandige wijze onderzoek uit te voeren naar onze projecten en/of doelgroep. Van dag tot dag leer je hoe je goed onderzoek uitvoert en hoe je vervolgens de onderzoeksresultaten implementeert. Je doet ervaring op met het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek dat direct bijdraagt aan het bevorderen van het welzijn van jongeren. Tof, toch? Maar er is meer: je ervaart ook hoe het is om te werken in een enthousiast, creatief, jong en ambitieus team! In overleg met jou bepalen we waar jij specifiek onderzoek naar gaat doen. Dit kan bijvoorbeeld een effectonderzoek zijn naar een van onze projecten of naar een gedragsbeïnvloedingsmechanisme, maar dit kan ook een onderzoek zijn naar jongeren en hun drijfveren voor bepaald gedrag.


Wie ben jij?

Allereerst wordt jouw onderzoekende mindset heel blij van de doelgroep jongeren en gedragsverandering. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je bent een student in de sociale wetenschappen of je volgt een studie waarin een gedrags- en onderzoekscomponent zit (kwalitatief of kwantitatief).
 • Je zoekt een (afstudeer)onderzoeksstage voor minimaal vier maanden op basis van minimaal 32 uur en (maximaal 36 uur) per week.
 • Je bezit over een (basis)kennis van sociaalwetenschappelijk onderzoek, hebt een sterk analytisch vermogen.
 • Je werkt zelfstandig, je bent een ster in plannen en je durft initiatief te nemen.

Waarom TeamAlert?

Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zuigt je vol met ervaring binnen het vakgebied onderzoek en gedragsverandering. Werk je bij TeamAlert? Dan voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Daarnaast maken wij het mensen naar de zin omdat we weten dat jij dan zo goed mogelijk kunt bijdragen aan onze missie. 

 • Ondanks dat je je eigen onderzoek uitvoert, bieden we je ook de ruimte om andere dingen op te pakken die je leuk vindt.
 • Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand.
 • Er is volop ruimte voor ontwikkeling en je krijgt een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We hebben een mooie werkplek voor jou in Utrecht, maar je kunt ook op andere plekken werken.
 • Je bent natuurlijk uitgenodigd voor de (wekelijkse) borrels, teamuitjes en gezellige etentjes!

Geef mij deze stage!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar saar@teamalert.nl, t.a.v. Saar Hadders. Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Jouw toekomstige collega's

Saar Hadders Saar Hadders
Saar Hadders

Gedragsonderzoeker en -ontwerper

Lieke Kreuzberg

Manager onderzoek & gedragsverandering

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.