Foto Ragna.jpg

Accountmanager binnendienst (16-24 uur)

De droom van TeamAlert is alle jongeren veilig, gezond en gelukkig door het leven te laten gaan!
Wij zijn op zoek naar een enthousiasteling die ons komt helpen onze droom waar te maken. Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het inplannen van verschillende projecten binnen TeamAlert. Je werkt in deze functie vier ochtenden van vier uur.

Zo ziet jouw dag eruit
Met een kop koffie in je hand bekijk je jouw resultaten van de vorige dag. Yes, record verbroken! Dat geeft motivatie voor de rest van de week. Je klimt in de telefoon en gaat in het toegewezen gebied bellen naar scholen en/of uitgaansgelegenheden om hen te enthousiasmeren voor één van onze te gekke projecten. De projecten worden gesubsidieerd door de desbetreffende gemeente of provincie. De acties die hieruit voortkomen, bespreek je met het team. Heb je een aantal contactmomenten gehad? Dan zit je taak er voor die dag op.

De volgende dag begin je met het lezen van het akkoord op een voorstel van een school. Yes, in the pocket! Je zet deze actie door naar de planning die hiermee weer verder kan. Vervolgens check je in het CRM-systeem welke lijntjes je nog had lopen en neemt hier proactief contact over op. Tijdens dit gesprek kom je erachter dat het voorstel even naar de achtergrond was geschoven, maar dat er nu weer aandacht aan wordt besteed. Mooi, ook weer een stapje verder!

Wie ben jij?
Wij kunnen jou in een aantal punten omschrijven: enthousiast, administratief sterk, commercieel en targetgericht, vol van overtuigingskracht, een snelle schakelaar en gestructureerd. Deze eigenschappen maken jou dé schakel tussen de andere accountmanagers, team operatie en de personeelsplanning. Sounds like you? Lees dan vooral even verder. Jij weet met jouw natuurlijke overtuigingskracht, positieve mindset en vlotte babbel mensen te overtuigen. Je kan honderd mogelijkheden bedenken om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met scholen, festivals en evenementen waar jongeren komen.

Waarom TeamAlert?
Dit is een onmisbare functie, waarin je een belangrijk onderdeel bent van het salesteam. En, niet geheel onbelangrijk, worden er regelmatig gezellige borrels en uitjes georganiseerd waar jij nu al dik voor uitgenodigd bent!

Geef mij deze baan!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV voor 25 november 2019 naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Mims en kom gezellig langs! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Donna Franken Accountmanager
Guerchôm van Iperen Adviseur jongeren & maatschappij
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert
Lijsterstraat 3 

3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen