Pixabay - smartphone.jpg

Communicatiemedewerker (24 uur)

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Als communicatiemedewerker zorg ik ervoor dat (online) zoveel mogelijk jongeren worden bereikt met de boodschap van TeamAlert; alle Nederlandse jongeren veilig, gelukkig en gezond.”

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent dé stem van TeamAlert! Jij brengt TeamAlert en haar verschillende thema’s onder de aandacht bij onze jongerendoelgroep. Dit doe je door content te verzinnen en ontwikkelen voor onze socialmediakanalen en de website. Jij bent eigenlijk het geniale brein achter al onze socials: je speelt in op actualiteiten, je wakkert de interactie op onze kanalen aan en jij snapt waarom jongeren ons willen volgen. Je weet ook welke trends, hypes en nieuwtjes er onder jongeren spelen en daar op een gevatte manier op in te springen. Daarnaast bedenk jij verschillende communicatiecampagnes en voert deze uit; een succesvolle winactie zet je met gemak op, maar je snapt ook hoe je moet aanhaken op campagnes als MONO en Bob. Tot slot schrijf je artikelen en blogs, check en analyseer je statistieken en bewaak je onze huisstijl. Op rustige dagen kan het zomaar zijn dat je met een camera op pad gaat om met jongeren in gesprek te gaan.

Wie ben jij?
Jij hebt genoeg ideeën voor (online) campagnes en de invulling van onze socialmediakanalen. Niet zo gek ook, want jij bent stiekem een beetje verslaafd aan social media. Je bent die persoon die direct een telefoon pakt als je de kans ziet om een rake story te posten. Je spreekt de taal van de jongeren vloeiend en weet met de juiste tone of voice ons publiek voor je te winnen en impactvol te bereiken. Dit komt vooral omdat je altijd op de hoogte bent van het nieuwste van het nieuwste. Je bent een ondernemer die altijd in kansen denkt. Schrijven doe je foutloos, maar vooral ook creatief. Mensen omschrijven jou als sociaal, een bruisbal van enthousiasme en goede ideeën.

Waarom TeamAlert?
Wij zijn jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe onderzoeken, campagnes en interventies om het leven van jongeren te verbeteren. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons kantoor zit in hartje Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis te werken met een laptop die je van ons krijgt. En, niet geheel onbelangrijk, worden er regelmatig gezellige borrels en uitjes georganiseerd waar jij nu al dik voor uitgenodigd bent!

Geef mij deze baan!
Ben jij de communicatieheld die we zoeken? Dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV, presentatie of een ander creatief product om jezelf aan ons voor te stellen uiterlijk zondag 16 februari naar Lonneke via vacature@teamalert.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 februari. 

Je toekomstige collega's:

Thomas Rietveld Marketing communicatie medewerker
Ellis van der Beek Grafisch vormgever