TeamAlert - Alcohol en Drugs - StreetTalk - Eigen licentie (10)

Communicatie/media stagiair

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ben initiatiefrijk en nieuwsgierig en ik werk op de creatiefste (en gezelligste ;)) communicatieafdeling van Utrecht!”

Zo ziet jouw dag eruit
Je gaat aan de slag met een breed takenpakket waarbij je de communicatieafdeling ondersteunt én je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je neemt ’s ochtends het nieuws door en schrijft aan de hand daarvan interessante nieuwsberichten voor de website of op social media. Je ondersteunt de woordvoerder met het organiseren van persevenementen en schrijft zelf persberichten. Daarnaast ondersteun je de marketing communicatie medewerker met de projectcommunicatie. De stage kan worden afgestemd op jouw interesses. Wil je je meer focussen op journalistiek? Dan mag je vloggen en reportages maken over evenementen. Is social media meer jouw ding? Dan gaan we aan de slag met socialmediastrategieën. Je krijgt volledig de vrijheid om ideeën van A tot Z uit te werken. Oftewel: iedere dag ziet er weer totaal anders uit!

Wie ben jij?
Een derdejaars of vierdejaars hbo-student in de richting communicatie/media/journalistiek en je zoekt een uitdagende stage voor minimaal vier maanden. Je kunt lekker schrijven, nauwkeurig op het gebied van spelling zijn is een pre en je bent op de hoogte van de ins en outs van social media.

Waarom TeamAlert?
Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zuigt je vol met ervaring binnen het vakgebied communicatie en media. Hoe meer initiatief je toont, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt! Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand en je bent natuurlijk uitgenodigd voor de (wekelijkse) borrels, teamuitjes en gezellige etentjes!

Geef mij deze stage!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan word je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar Thomas via communicatie@teamalert.nl en kom gezellig kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen

Je toekomstige collega's:

Thomas Rietveld Marketing communicatie medewerker
Cherelle de Graaf Community manager
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen