TeamAlert - Veilig fietsgedrag - Kruispunt - Eigen licentie (1)

Educatief debatleider

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ga langs middelbare scholen om met leerlingen te debatteren over maatschappelijke thema’s, bijvoorbeeld verkeersveiligheid.”

Zo ziet jouw dag eruit
’s Ochtends vroeg vertrek jij met je collega’s in het TeamAlert busje naar een middelbare school ergens in Nederland. Samen met je collega’s ga je met jongeren in gesprek over een specifiek maatschappelijk thema aan de hand van een educatief project, bijvoorbeeld Kruispunt. Dit doe je niet door saaie les te geven, maar door leerlingen met elkaar te laten debatteren, afgewisseld met quizvragen en video’s. Na een leerzame en interactieve middag rijd je rond 15.00 uur weer Utrecht in.

Wie ben jij?
Enthousiasme is your middle name, je bent lekker spontaan, communicatief capabel en hebt een flinke dosis zelfverzekerdheid (lees: voor een grote groep leerlingen staan is voor jou geen punt). Als debatleider bent jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het debat: je leidt het debat en motiveert de leerlingen actief deel te nemen, waardoor je ze laat nadenken over hun rol in bijvoorbeeld het verkeer. Verder vinden we het fijn als je flexibel bent en met enige regelmaat overdag beschikbaar bent op doordeweekse dagen (je werkt 2 tot 8 keer per maand) en in (de buurt van) Utrecht woont.

Waarom TeamAlert?
TeamAlert is een jonge en informele organisatie waarin je wordt opgeleid tot professioneel debatleider. Je bent onderdeel van een enthousiast team van educatieve medewerkers en debatleiders en je verdient een lekker salaris van €13,- per uur. En, niet geheel onbelangrijk, worden er regelmatig gezellige borrels en uitjes georganiseerd.

Geef mij deze bijbaan!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Laurens en kom gezellig kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Laurens Boers Office manager
Danique Jansen Senior projectmedewerker
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen