TeamAlert - Veilig fietsgedrag - Kruispunt - Eigen licentie (1)

Debatleider

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ga op een originele en interactieve manier het debat aan over het maatschappelijke thema verkeersveiligheid”.

Zo ziet jouw dag eruit
’s Ochtends vroeg vertrek jij met je collega’s in het TeamAlert busje naar een middelbare school of mbo. Samen met je collega’s maak je de leerlingen met het project Kruispunt bewust over de risico’s die zij lopen in het verkeer. Dit doe je door de leerlingen met elkaar te laten debatteren, afgewisseld met spelonderdelen. Na een leerzame en interactieve middag rijd je Utrecht weer in.

Wie ben jij?
Je bent lekker enthousiast en hebt een flinke dosis energie en zelfverzekerdheid (lees: het is voor jou geen probleem om voor een grote groep leerlingen te staan en hierin overwicht hebben). Als debatleider ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het debat: je leidt het debat en motiveert de leerlingen actief deel te nemen. Verder ben je doordeweeks overdag beschikbaar (je kunt 4 tot 8 keer per maand werken) en woon je in (de buurt van) Utrecht. 

Waarom TeamAlert?
TeamAlert is een jonge en informele organisatie waarin je veel kunt leren. Wij investeren in jouw debatleidersvaardigheden en stomen jou klaar om voor +/-100 jongeren een debat te leiden. Deze functie kan gecombineerd worden met de functie educatief medewerker. Je geeft naast het thema verkeersveiligheid ook voorlichting in een wat kleinere setting over thema’s als geldzaken of gezondheid. Je krijgt coaching van ervaren medewerkers/professionele trainers uit het vakgebied en je kunt deze skills op je cv toevoegen. Daarnaast verdien je een lekker salaris van €12 per uur. En, niet geheel onbelangrijk, worden er regelmatig gezellige borrels en uitjes georganiseerd.

Waar kan ik solliciteren?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie + cv zo snel mogelijk naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Nadine en kom kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Nadine Boesjes Coördinator Jongerenvoorlichters
Danique Jansen Senior projectmedewerker
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen