TeamAlert - Vacature - Project - Eigen licentie

Educatief medewerker

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ga op een originele en interactieve manier met leerlingen aan de slag over maatschappelijke thema’s, zoals verkeersveiligheid, gezondheid en geldzaken.”

Zo ziet jouw dag eruit
s Ochtends vroeg (tussen 06:00-08:00) vertrek jij met je collega’s in het TeamAlert busje naar een middelbare school, mbo of praktijkonderwijs ergens in Nederland. Samen met je collega’s maak je de leerlingen bewust over een specifiek maatschappelijk thema. Dit doe je niet door een saaie les te geven, maar door bijvoorbeeld een escaperoomspel, theatersport of een debat. Na een leerzame en interactieve middag rijd je (tussen 14:00-16:00) weer terug naar Utrecht.

Wie ben jij?
Je bent enthousiast en hebt een flinke dosis energie en zelfverzekerdheid (lees: je moet voor een klas durven staan en hierin overwicht hebben). Didactische skills of ervaring voor groepen is een pré, maar geen vereiste. Door jouw gespreksvaardigheden laat jij jongeren zichzelf (onbewust) overtuigen om betere keuzes te maken. Logischerwijs heb je affiniteit met het werken met jongeren (meestal tussen 12-18 jaar) en een autorijbewijs is een must! Verder vinden wij het fijn als je doordeweeks flexibel in te zetten bent en in (de buurt van) Utrecht woont.

Waarom TeamAlert?
TeamAlert is een jong, creatieve en informele organisatie waarin je veel kunt leren. Je krijgt coaching van ervaren medewerkers/professionele trainers uit het vakgebied en kunt deze skills aan je cv toevoegen. Je startsalaris is vanaf  €9,50. Tot slot worden er door het jaar heen gezellige borrels en uitjes georganiseerd.

Waar kan ik solliciteren?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie + cv zo snel mogelijk naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Nadine en kom kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Nadine Boesjes Coördinator Jongerenvoorlichters
Danique Jansen Senior projectmedewerker
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen