iStock - bureau 2.jpg

Senior gedragsonderzoeker en -ontwerper (36 uur)

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Als senior gedragsonderzoeker en -ontwerper ben ik expert op het gebied van gedragsverandering en jongeren. Ik doe onderzoek naar jongeren en risicogedrag. Op basis daarvan ontwerp ik samen met een team interventies om Nederlandse jongeren veiliger, gelukkiger en gezonder door het leven te laten gaan.”

Zo ziet jouw dag eruit
Jij richt je op het thema verkeersveiligheid. Jij doet zelfstandig onderzoek (voornamelijk kwalitatief) naar risicogedrag onder jongeren. Met de door jouw verzamelde inzichten weten we hoe en waarover we het gesprek met jongeren moeten aangaan. In teamverband bedenk je vervolgens interventies om het (risico)gedrag van jongeren te veranderen. Jij bent verantwoordelijk voor de gedragskant van de interventie: door jouw kennis over gedragsmechanismen zorg je dat elke interventie geschikt is om aan te zetten tot gedragsverandering. Op die manier zorg jij ervoor dat we impact hebben op het leven van jongeren in Nederland.

Wie ben jij?
De functie bestaat uit een combinatie van onderzoek en interventies ontwerpen. Jij bent heel nieuwsgierig naar waarom jongeren zich gedragen zoals ze zich gedragen en je weet hoe je hier invloed op kunt hebben, want je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het uitvoeren van focusgroeponderzoek of diepte-interviews is iets waar jij goed in bent en blij van wordt. Ook de analyse hiervan is bekend terrein. Je hebt een achtergrond in de sociale wetenschappen, het liefst gericht op gedragsverandering. Vanuit deze achtergrond weet jij wetenschappelijke kennis perfect te vertalen naar aansprekende interventies voor jongeren. In het ontwerpen van interventies ben jij de creativiteit zelve: ideeën heb je altijd in overvloed. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen (cliché maar waar). Je ziet snel verbanden en kunt goed samenwerken. Tot slot heb jij al enige werkervaring (min. 1-2 jaar). Daarom is zelfstandig werken, verantwoordelijkheid nemen voor je eigen onderzoeken en ontwikkeltrajecten en het plannen van je eigen werk voor jou geen probleem.

Waarom TeamAlert?
Wij zijn jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe dingen. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons kantoor zit in hartje Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis/in je favoriete koffietent/bij de buurman te werken met een laptop die je van ons krijgt.

Geef mij deze baan!
Wil jij graag dé gedragsexpert van TeamAlert worden? Ben je 36 uur per week beschikbaar en voldoe jij aan de werkervaringseis die we stellen? Dan word je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV  naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Nicole. Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen. De vacature sluit op 14 mei om 12.00 uur. De eerste gesprekken vinden plaats op 18, 19 en 20 mei.

Jouw toekomstige collega's:

Lieke Kreuzberg Manager onderzoek & gedragsverandering
Esther Timmermans Gedragsonderzoeker en -ontwerper
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps