coffee-2306471_1280.jpg

Gedragsonderzoeker en -ontwerper

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Als gedragsonderzoeker en -ontwerper maak ik samen met een team interventies om Nederlandse jongeren veiliger, gelukkiger en gezonder door het leven te laten gaan. Daarvoor doe ik onderzoek naar jongeren en hun gedrag.”

Zo ziet jouw dag eruit
Jij doet onder andere zelfstandig (kwalitatief) onderzoek naar de motieven voor risicogedrag onder jongeren. Met de door jouw verzamelde inzichten weten we hoe en waarover we het gesprek met jongeren moeten aangaan. In teamverband bedenk je vervolgens interventies om het (risico)gedrag van jongeren te veranderen. Jij bent verantwoordelijk voor de gedragskant van de interventie: door je kennis over gedragsmechanismen zorg je dat elke interventie geschikt is om aan te zetten tot gedragsverandering. Op die manier zorg jij ervoor dat we impact hebben op het leven van jongeren in Nederland.

Wie ben jij?
Jij bent vooral heel nieuwsgierig naar waarom jongeren zich gedragen zoals ze zich gedragen. Ervaring met kwalitatief onderzoek (interviews en/of focusgroepen) is een pré. Je hebt een achtergrond in de sociale wetenschappen, het liefst gericht op gedragsverandering. Vanuit deze achtergrond weet jij wetenschappelijke kennis perfect te vertalen naar aansprekende interventies voor jongeren. Je bent een persoonsmens, je kunt goed samenwerken en jij bent binnen een groep  de verbindende factor. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor anderen. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen (cliché maar waar). Komt er nog één: je bent creatief en denkt graag out of the box. Enige werkervaring binnen het werkveld is zeer welkom!

Waarom TeamAlert?
Wij gaan serieus in jou investeren met een persoonlijk opleidingsbudget en coaching. Je komt werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt 36 uur per week en verdient daarmee een lekker salaris. En, niet geheel onbelangrijk, hechten we veel waarde aan een informele, relaxte sfeer op kantoor en houden we wel van een flinke borrel om het weekend mee in te luiden!

Geef mij deze baan!
Wil jij graag dé gedragsexpert van TeamAlert worden? Dan word je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV  naar vacature@teamalert.nl t.a.v. Sharon en kom gezellig langs! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Gea-Marit Dekker Onderzoeker jongeren en gedrag
Lieke Kreuzberg Manager onderzoek & gedragsverandering
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen