office-336368_1280.jpg

Onderzoeksstagiair

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik doe als student (sociale wetenschappen) een onderzoek bij TeamAlert. Mijn onderzoeksresultaten dragen direct bij aan het bevorderen van het welzijn van jongeren!”

Wat ga je doen?
Je krijgt tijdens deze stage de ruimte om op zelfstandige wijze onderzoek uit te voeren naar onze projecten en/of doelgroep. Van dag tot dag leer je hoe je goed onderzoek uitvoert en hoe je vervolgens de onderzoeksresultaten implementeert. Je doet ervaring op met het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek dat direct bijdraagt aan het bevorderen van het welzijn van jongeren. Tof, toch? Maar er is meer: je ervaart ook hoe het is om te werken in een enthousiast, creatief, jong en ambitieus team! In overleg met jou bepalen we waar jij specifiek onderzoek naar gaat doen. Dit kan bijvoorbeeld een effectonderzoek zijn naar een van onze projecten of naar een gedragsbeïnvloedingsmechanisme, maar dit kan ook een onderzoek zijn naar jongeren en hun drijfveren voor bepaald gedrag.

Wie ben jij?
Jij bent een student in de sociale wetenschappen of je doet een andere studie waarin een duidelijke onderzoekscomponent zit (kwalitatief of kwantitatief). Je zoekt per september 2019 een uitdagende (afstudeer)onderzoeksstage voor minimaal vier maanden op basis van minimaal 32 uur (en maximaal 36 uur) per week. Jouw onderzoekende mindset wordt heel blij van de doelgroep jongeren en gedragsverandering. Natuurlijk bezit jij over een (basis) kennis uitvoering van sociaalwetenschappelijk onderzoek en heb je een sterk analytisch vermogen en durf jij initiatief te nemen. Ben je verder zelfstandig, een ster in plannen en beschik je over een uitstekende schrijfvaardigheid en communicatie vaardigheden? Mooi, want dat is precies wat we zoeken. 

Waarom TeamAlert?
Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zuigt je vol met ervaring binnen het vakgebied onderzoek en gedragsverandering. Je leert de organisatie goed kennen en krijgt bij ons een mooie werkplek. Ondanks dat je je eigen onderzoek uitvoert, bieden we je ook de ruimte om andere dingen op te pakken die je leuk vindt. Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand en je bent natuurlijk uitgenodigd voor de (wekelijkse) borrels, teamuitjes en gezellige etentjes!

Geef mij deze stage!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar Sharon via vacature@teamalert.nl. Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Gea-Marit Dekker Onderzoeker jongeren en gedrag
Lieke Kreuzberg Manager onderzoek & gedragsverandering
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen