TeamAlert - Algemeen - Project - Eigen licentie (24)

Projectmedewerker

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ben de persoon die ervoor zorgt dat het logistieke proces rondom de projecten van TeamAlert soepeltjes verloopt.”

Zo ziet jouw dag eruit
Jij bent de spin in het web tussen scholen/festivals en onze uitvoeringsmedewerkers. Dat betekent dat je op dagelijkse basis met verschillende partijen contact onderhoudt en ervoor zorgt dat op projectbasis alles goed geregeld is. Daarnaast denk je mee in de (door)ontwikkeling van onze projecten. Soms werk je op de loods, waar je bijvoorbeeld helpt bij het uitladen van busjes, andere dagdelen werk je op het TeamAlert kantoor dat op tien minuutjes fietsen van de loods ligt. Lekker afwisselend dus!

Wie ben jij?
Jij bent allereerst een grote enthousiasteling, die zin heeft om zich mét en bij ons te komen ontwikkelen! Ten tweede ben je een organisatietalentje die niet bang is om z’n handen uit de mouwen te steken. Het logistieke proces rondom onze projecten verloopt dankzij jou soepeltjes. Naast een grote dosis enthousiasme, handigheid en organiseerskills, knal jij met gemak draaiboeken en briefings in elkaar. Je hebt twee rechterhanden en je weet het verschil tussen een moer en een bout. Tot slot ben jij die persoon die alleen al bij het horen van het woord ‘brainstorm’ overloopt van de ideeën. MBO of HBO? Het maakt ons allemaal niet uit. Binnen het team wordt gekeken welke taken er verder het beste bij jouw capaciteiten passen. Het hebben van autorijbewijs is daarentegen wel echt een must!

Waarom TeamAlert?
Wij zijn jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe dingen. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons kantoor zit in hartje Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis/in je favoriete koffietent/bij de buurman te werken met een laptop die je van ons krijgt.

Geef mij deze baan!
Ben jij die teamplayer en handige harry die we zoeken? Dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV, presentatie of een ander creatief product om jezelf aan ons voor te stellen zo snel mogelijk naar Nicole via vacature@teamalert.nl. Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's:

Dion Jongerius Senior projectmedewerker
Marleen Mastenbroek Projectmedewerker
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert
Lijsterstraat 3 

3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen