TeamAlert - Algemeen - Project - Eigen licentie (24)

Relatiemanager met impact

GEZOCHT! Netwerker, bruggenbouwer, relatiebeheerder pur sang.
‘Wij zoeken namelijk iemand die precies weet hoe de hazen lopen. Die dagelijks een breed netwerk onderhoudt binnen de publieke en commerciële sector en er zo voor zorgt dat TeamAlert bij de juiste stakeholders op de agenda staat.’

Zo ziet jouw dag eruit
Jij zorgt ervoor dat TeamAlert ieder jaar aan de mooiste tenders weet deel te nemen en daar een groot deel van wint. Daarnaast schrijf jij het plan voor het inzetten van onze grootste subsidie, die van het ministerie. Dat behelst veel meer dan alleen schrijven, je moet onwijs goed weten wat TeamAlert kan, van onze inhoudelijke gedragsafdeling tot aan de planning van onze projecten aan toe. Je zit in ons CT (coördinatorenteam) en zorgt er samen met de andere coördinatoren voor dat de organisatie van TeamAlert soepel en strak gepland loopt. Gevoel voor de verhoudingen binnen de organisatie is essentieel. TeamAlert staat echter niet alleen en heeft veel samenwerkingspartners waarmee we ons ook samen op opdrachten inschrijven. Daarom ben jij een deel van je week ook buiten de deur te vinden om de contacten te onderhouden waar we later een tijdelijke samenwerking (consortium) mee kunnen vormen.    

Wie ben jij?
Jouw huidige collega’s (of aankomende ex-collega’s) en vrienden omschrijven jou als een netwerker met een vlotte pen. Iemand met veel ambitie die het heerlijk vindt om met een team van collega’s of samenwerkingspartners een doel te halen. Je snapt als geen ander dat er grenzen zitten aan wat TeamAlert kan, maar je vindt het niet echt erg om die steeds een beetje op te zoeken. Je werkt gestructureerd en hebt te allen tijde het overzicht. Je legt snel verbanden en signaleert snel risico’s en/of kansen. Tot slot heb je een papiertje van een hogeschool of universiteit waarop staat dat je de opleiding afgemaakt hebt. 

Waarom TeamAlert?
Wij zijn jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe dingen, zoals recentelijk de MONO-campagne. Daarnaast investeren wij serieus in jou. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons opleidingsbeleid. Ons kantoor zit in hartje Utrecht op tien minuten lopen van het Centraal Station. Ten slotte vinden we teamuitjes en borrels erg belangrijk, dus beter jij ook! Het salaris is conform de non-profitbranche en bedraagt €3000,- bruto per maand. 

Geef mij deze baan!
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + cv, presentatie of een ander creatief product om jezelf aan ons voor te stellen aan Nicole. Nicole kun je bereiken via vacature@teamalert.nl. Je kunt ook al je vragen naar dat e-mailadres sturen.

Je toekomstige collega's

Arjan Bouwers Manager operatie
Lieke Kreuzberg Manager onderzoek & gedragsverandering
Geïnteresseerd? Bekijk alle collega's hier
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen