TeamAlert - Algemeen - Project - Eigen licentie (24)

Stagiair projectmedewerker

Zo ziet jouw dag eruit 

Je gaat aan de slag met een breed takenpakket, waarbij je de projectmedewerkers ondersteunt én je eigen verantwoordelijkheden krijgt. De ene dag ben je bijvoorbeeld in de ochtend druk bezig met het inpakken van bussen en ‘s middags onderhoud je het contact met scholen, festivals en de jongerenvoorlichters. Omdat presenteren voor jou ook geen probleem is, ga je ook vaak mee op uitvoering en draai je de projecten.  

Wie ben jij?

Je volgt een mbo-opleiding (leerjaar 3) in de richting event-/projectmanagement en zoekt vanaf september 2021 een uitdagende praktijkstage voor ongeveer vier maanden voor 24 – 36 uur in de week.  Je bent een echte aanpakker en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Een rijbewijs is een pré. Als je in de buurt van Utrecht woont, is dat een pré. 

Waarom TeamAlert? 

Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Naast jouw eigen skills, leer je ook goed te plannen. Hoe meer initiatief je toont, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt! Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand en je bent natuurlijk uitgenodigd voor (digitale) borrels en teamactiviteiten!  

Coronaproof  

Goed en gezond in je vel zitten vinden wij erg belangrijk. TeamAlert heeft alle nodige maatregelen genomen om jouw stage coronaproof te maken.   

Geef mij deze stage! 

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar Lotte via lotte@teamalert.nl en kom gezellig kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Jouw toekomstige collega's:

Lotte Steenbergen Senior projectmedewerker
Dion Jongerius Senior projectmedewerker
Geïnteresseerd? Bekijk hier alle collega's:
Loading maps
Kantoor TeamAlert

Lijsterstraat 3 
3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen is fijn!