Geef jij tegengas?

  1. Home
  2. Voor jongeren
  3. Rij ballonvrij
  4. Tegengas

Lachgas in het verkeer is niet oké. Maar spreek jij je bestuurder aan als hij lachgas wil gebruiken tijdens het rijden? Dat is niet voor iedereen makkelijk. Check de ervaringen van anderen en wat jij kan doen om een veilige rit te fiksen 🤙

'Ik hoop dat dit een wake-up call is'

Hoe vertel je je vrienden subtiel dat je liever niet bij ze instapt? De 19-jarige Shirley weet raad! Ze vertelt over haar ervaring met lachgas in het verkeer en geeft jou een aantal gouden tips. 

Lees het verhaal

Quiz: hoe reageer jij?

Lachgas in het verkeer? Dan ben je toch echt wel een beetje een pipo. Toch vindt niet iedereen het makkelijk om in te grijpen als een bestuurder lachgas wil gebruiken. Wat helpt jou om ervoor te zorgen dat jouw bestuurder niet in een clown verandert? Doe de quiz 👉

Hoe geef jij tegengas?

Durf jij eigenlijk je bek open te trekken wanneer jouw bestuurder lachgas wil gebruiken TIJDENS het rijden? Wij vroegen onze Insta volgers hoe je het beste kan reageren 😛. 

Check de reacties

Nog niet uitgelezen? Check ook deze 👀

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.