Campagnetoolkit

  1. Home
  2. Voor jongeren
  3. Rijdrugsvrij
  4. Campagnetoolkit

Wil jij helpen om onze boodschap online te verspreiden? Dan ben je aan het juiste adres. Download de campagnetoolkit via de knop hieronder. Dit kan je verwachten: 

  • Social video #1: twee jongeren maken zich klaar om een avondje los te gaan en spreken af om 'iets te bestellen'. Wat blijkt achteraf: het was de taxichauffeur, hun nuchtere bestuurder voor de avond. 
  • Social video #2: een vriendengroep gaat hélémaal los in een Whatsappgesprek. Ze kunnen niet wachten om dit weekend te gaan feesten, maar er is nog dat ene dingetje: hoe gaan ze erheen?! Iemand wil met de auto gaan, maar de groep keurt dit af. Samen regelen ze hun nuchtere rit. 
  • Social carousel: in deze slideshow lezen jongeren alles wat ze moeten weten over drugs in het verkeer. Wat zijn de gevolgen? Hoe lang mag je niet rijden? 
  • Social stories: in een aantal stories krijgen jongeren prikkelende vragen voorgeschoteld, waarmee de interactie met doelgroep kan worden aangegaan. 
  • Campagnebeeld: een aantal kenmerkende foto's en beelden uit de campagne. 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.