COVID-19, hoe gaat TeamAlert daarmee om?

Nu COVID-19 een groot deel van ons dagelijks leven bepaalt, vertellen we je graag op welke manier wij blijven werken voor ons doel om jongeren veilig, gelukkig en gezond door het leven te laten gaan. Ook in deze onzekere tijden, kan je blijven rekenen op de steun en inzet van TeamAlert.

In het kader van maatschappelijke verantwoording, dragen wij uiteraard bij om verdere verspreiding van het virus te beperken. Wij werken locatievrij en veelal online.

Momenteel kunnen we niet fysiek naar scholen, festivals en andere locaties waar jongeren komen, maar jongeren zijn nu meer online te vinden dan ooit. Daarom schetsen we verschillende scenario’s voor de komende periode, zowel on- als offline.

Onze accountmanagers zijn druk in de weer met het bellen van scholen en festivals voor een passende oplossing. Deze opties bespreken we samen met opdrachtgevers en partners. De ontwikkelingen houden we vanzelfsprekend nauwlettend in de gaten en hier anticiperen wij direct op.

Contact

Via telefoon en e-mail blijven wij natuurlijk ook bereikbaar. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat lopende opdrachten zo min mogelijk vertraging oplopen. Mocht je vragen hebben of hulp kunnen gebruiken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen bereiden we ons zo goed mogelijk voor op de wereld na COVID-19.

Dominique Luijks Adviseur jongeren & maatschappij
Guerchôm van Iperen Manager Advies en Accountmanagement
Deel dit artikel!