mensen-zitten-aan-de-balie-met-laptops-werken_23-2147650929.jpg

JINC op bezoek bij TeamAlert

Afgelopen dinsdag 6 februari is JINC langsgekomen om kinderen kennis te kunnen laten maken met de werkomgeving van TeamAlert.

JINC is een organisatie die zich inzet voor kinderen van acht tot en met zestien jaar. Veel van deze kinderen komen uit een omgeving met veel werkeloosheid en weinig rolmodellen. JINC wil zorgen voor een maatschappij waarin achtergrond niet je toekomst bepaalt en neemt ze daarom mee naar verschillende bedrijven. Op die manier krijgen ze een kijkje in de werkomgeving en kunnen hier op een informele manier al hun vragen stellen.

De kinderen kregen een rondleiding op kantoor en maakten kennis met de verschillende afdelingen binnen TeamAlert. Nadat de kinderen naar eigen zeggen, zagen dat 'werken niet alleen saai computerwerk is', gingen ze mee naar de loods. Hierin worden de projecten tot in de laatste puntjes verzorgd en worden de bussen die naar locatie gaan, in- en uitgepakt. Ze sloten de dag af met een telefoontje naar een projectmedewerker op kantoor om de laatste details van het project van die dag uit te voeren.

 

Delen gaat nooit vervelen