TeamAlert organiseert digitale kennisdag

Ook dit jaar deed TeamAlert onderzoek naar het gedrag van jongeren op verschillende onderwerpen. Een drietal onderzoeken wil TeamAlert digitaal toelichten op de digitale TeamAlert-kennisdag!

Op maandag 7 december worden drie presentaties online gezet van de onderzoekers, waarin drie onderzoeken worden toegelicht. Mocht u na het bekijken van deze video's vragen hebben over de onderzoeken, dan zitten de onderzoekers op woensdag 9 december voor u klaar om met u in gesprek te gaan.

De drie onderzoeken zullen gericht zijn op de volgende thema's: gevaarherkenning, het verzamelen van onderzoeksresultaten en de ontwikkeling van een interventie over middelengebruik in het verkeer.

GEVAARHERKENNINGSTRAINING VOOR EN DOOR MAALTIJDBEZORGERS

Samen met Thuisbezorgd is TeamAlert een samenwerking gestart om de veiligheid van maaltijdbezorgers in het verkeer te verhogen. Als eerste is er een focusgroeponderzoek gehouden om te achterhalen hoe bezorgers deelnemen aan het verkeer en hoe zij naar hun eigen gedrag kijken. Op basis van deze resultaten is een gevaarherkenningstraining ontwikkeld. Tijdens deze presentatie neemt Boris jou mee in de resultaten van het focusgroeponderzoek en de ontwikkeling van de verkeerstraining.

GRAP OF WETENSCHAP

In deze sessie worden verschillende opvallende onderzoeksresultaten van het afgelopen jaar gedeeld. Aan jou steeds de vraag: ‘grap?’ Of ‘wetenschap?’. Boris en Gea-Marit delen de daadwerkelijke resultaten uit haar onderzoeken. Verder wordt toegelicht hoe deze onderzoeksresultaten verkregen worden.

ESCAPEROOM: THE DAY AFTER

In deze sessie delen Esther en Gea-Marit de resultaten uit onze onderzoeken naar middelengebruik in het verkeer. Ook nemen we jullie mee in onze escaperoom: The Day After. Dit project heeft als doel het middelengebruik van jongeren in het verkeer terug te dringen. Middels de puzzels uit het project laten we zien hoe we onze onderzoeksresultaten hebben verwerkt in het project.

Wil je de video's opgestuurd krijgen zodra ze online staan en op 9 december digitaal het gesprek aangaan met Gea-Marit, Esther of Boris? Klik hier om je aan te melden.

Delen is fijn!