Algemeen 15.jpg

Onderzoeker jongeren & gedrag

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ben een nieuwsgierige analist en ben binnen TeamAlert verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van verschillende (kwantitatieve en kwalitatieve) onderzoeken naar de TeamAlert projecten en doelgroep.”

Zo ziet jouw dag eruit
Samen met het rest van je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en impact van alle uitingen richting de jongerendoelgroep. Je houdt je dagelijks bezig met verschillende soorten onderzoek, bijvoorbeeld procesevaluaties, doelgroepanalyses, user experiences en effectonderzoeken. Vervolgens presenteer je je onderzoeksresultaten in de organisatie en zorg je ervoor dat deze geïmplementeerd worden in de praktijk. In dit kader houd je je ook bezig met een stukje (door)ontwikkeling van onze projecten. Kortom: in deze functie doe je veel verschillende dingen en krijg je lekker veel verantwoordelijkheid!

Wie ben jij?
Jij bent een echte onderzoeker: je analyseert graag en staat bekend om je goede plan- en organiseer skills. Je brandt van nieuwsgierigheid om er achter te komen waarom jongeren zich gedragen zoals ze dat doen en welke methoden geschikt zijn om gedrag te veranderen. Tegelijkertijd heb je een praktijkgerichte, open blik en kun je perfect anticiperen op behoeften uit de organisatie. Dit uit zich in het feit dat jij het opzetten en uitvoeren van verschillende soorten (praktijkgericht) onderzoek en de doorvertaling daarvan geen probleem vindt. Daarnaast is het fijn als je over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden beschikt, makkelijk tussen verschillende niveaus kunt schakelen en je een ware SPSS-expert bent. Ook ervaring met het houden van interviews of focusgroepen is zeker een pré! 

Waarom TeamAlert?
Wij zijn jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe dingen. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons kantoor zit in hartje Utrecht, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis/in je favoriete koffietent/bij de buurman te werken met een laptop die je van ons krijgt.

Geef mij deze baan!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan word je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV, presentatie of een ander creatief product om jezelf aan ons voor te stellen zo snel mogelijk naar Chantal via vacature@teamalert.nl. Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

JE TOEKOMSTIGE COLLEGA'S:

Willemijn Noordman Manager inhoud & kwaliteit
Mart Vreeswijk Kenniscoördinator
Geinteresseerd? Bekijk alle collega's
Loading maps
Kantoor TeamAlert
Lijsterstraat 3 

3514 TA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 2232893
info@teamalert.nl

Delen gaat nooit vervelen