TeamAlert - Afleiding - MONO -

MONO

Dankzij sociale media zijn je vrienden en familie altijd dichtbij, altijd bereikbaar. Dat is fijn. En dat heeft ook negatieve effecten. Slingerende fietsers, bijna botsingen of echte ongelukken. Appen in het verkeer is gevaarlijk! Daarom is de nieuwe campagne Mono gelanceerd. MONO rijden is ongestoord onderweg zijn. Zonder afleiding van je telefoon. 

De komende maanden is er veel aandacht voor de nieuwe campagne MONO op TV, radio, reclameborden en social media. Met het gelijknamige project MONO sluit TeamAlert aan bij deze campagne. Door het project de komende maanden op middelbare scholen in te zetten versterkt dit de boodschap. TeamAlert komt tijdens MONO met vier uitvoeringsmedewerkers, waarvan twee opvallend gekleed in morphsuits, naar de scholen. De uitvoeringsmedewerkers zijn aanwezig in de ochtend op de eerste school, tijdens de pauze op de tweede school en op het moment dat de school uitgaat, zijn we aanwezig op de derde en laatste school.

Het project is snel uitvoerbaar en kan op één dag maar liefst op drie scholen uitgevoerd worden. Tijdens iedere sessie maken we op de drie scholen de leerlingen bewust van de risico's van smartphone gebruik op de fiets. De uitvoeringsmedewerkers van TeamAlert gaan het gesprek aan over de campagne en maken polaroids van de leerlingen met de boodschap "Ik rij MONO". Daarnaast ontvangen de jongeren een MONO sleutelhanger op het moment dat ze hun telefoon MONO-proof hebben gemaakt. Tot slot verspreiden de uitvoeringsmedewerkers verschillende posters en stickers door de school als extra reminder aan de boodschap.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer informatie? Bekijk al onze afleidingsprojecten

Partners

Meer projecten

Delen gaat nooit vervelen

Waarom
TeamAlert?!

Voor en door jongeren

Positieve gedragsverandering

Projecten van A tot Z geregeld