TeamAlert - Alcohol en Drugs - Bobtival  - Eigen licentie (4)
TeamAlert - Alcohol en Drugs - Bobtival  - Eigen licentie (4)

Bobtival

 

100% Bob, 0% op? Top!

 

Eén op de vijf jonge mannen rijdt wel eens onder invloed van te veel alcohol.

Daarom heeft TeamAlert het project Bobzone/Bobtival ontwikkeld! Met deze projecten maakt TeamAlert op een leuke manier feestende jongeren bewust van de gevaren van alcohol in het verkeer.

Projectomschrijving  
Tijdens Bobzone/Bobtival gaan de medewerkers van TeamAlert op zoek naar de Bob en zijn vrienden. Samen gaan zij in gesprek over alcohol in het verkeer. Als de Bob belooft geen alcohol te drinken, krijgen hij en zijn vrienden een Bobstempel. Zo laten zij zien dat ze gezamenlijk hebben nagedacht over een veilige terugreis.
Daarnaast vult de vriendengroep een kennisquiz in en doen zij mee met het vriendenspel. Het vriendenspel is in het leven geroepen om de Bob nuchter te houden op een leuke manier en speelt de Bob met al zijn vrienden. Blaast de Bob aan het einde van de avond 0%? Dan ontvangt hij een Bobsleutelhanger als beloning. Uitvoeringsmedewerkers gaan aan het einde van de avond nog in gesprek met de jongeren die toch hebben gedronken om handelingsalternatieven aan te bieden, zoals het regelen van een taxi.

Met 8 manieren van gedragsbeïnvloeding verwerkt in dit leuke project, zorgt TeamAlert ervoor dat alle feestende jongeren veilig thuiskomen! 

Wil jij dat we met Bobtival langskomen?
Wow, ik heb vandaag echt iets geleerd, dankjewel.”
Bregepop, Scharsterbrug Festival, april - 2017
Een stap naar een veilige wereld begint met een bob.
Rebirth Festival Festival, April - 2018

Onze partners

Meer projecten

Delen gaat nooit vervelen

Waarom
TeamAlert?!

Voor en door jongeren

Positieve gedragsverandering

Projecten van A tot Z geregeld