TeamAlert - Alcohol en Drugs - BobZone - Eigen licentie (1)

Bobzone

100% Bob, 0% op? Top!

 

Eén op de vijf jonge mannen rijdt wel eens onder invloed van te veel alcohol.

Daarom heeft TeamAlert het project Bobzone/Bobtival ontwikkeld! Met deze projecten maakt TeamAlert op een leuke manier feestende jongeren bewust van de gevaren van alcohol in het verkeer.

Projectomschrijving

Tijdens Bobzone/Bobtival gaan de medewerkers van TeamAlert op zoek naar de Bob en zijn vrienden. Samen gaan zij in gesprek over alcohol in het verkeer. Als de Bob belooft geen alcohol te drinken, krijgen hij en zijn vrienden een Bobstempel. Zo laten zij zien dat ze gezamenlijk hebben nagedacht over een veilige terugreis.
Daarnaast vult de vriendengroep een kennisquiz in en doen zij mee met het vriendenspel. Het vriendenspel is in het leven geroepen om de Bob nuchter te houden op een leuke manier en speelt de Bob met al zijn vrienden. Blaast de Bob aan het einde van de avond 0%? Dan ontvangt hij een Bobsleutelhanger als beloning. Uitvoeringsmedewerkers gaan aan het einde van de avond nog in gesprek met de jongeren die toch hebben gedronken om handelingsalternatieven aan te bieden, zoals het regelen van een taxi.

Met 8 manieren van gedragsbeïnvloeding verwerkt in dit leuke project, zorgt TeamAlert ervoor dat alle feestende jongeren veilig thuiskomen! 

 

Mijn moeder gaat wel met alcohol op achter het stuur, ik denk een generatiekloof, want ik doe dat niet!
We Love Apres-ski, Nieuw-Vennep
Als Bob word je ook beloond en je hebt geen kater!
20ft. Festival

Onze partners

Meer projecten

Delen gaat nooit vervelen

Waarom
TeamAlert?!

Voor en door jongeren

Positieve gedragsverandering

Projecten van A tot Z geregeld

Wil jij dat we langskomen met Bobzone?