TeamAlert - Algemeen - Project - Eigen licentie (24)
TeamAlert - Algemeen - Project - Eigen licentie (24)

Onze drijfveren

Ons verhaal

0 verkeersslachtoffers onder jongeren

  • Dat is onze ambitie. Hoe we dat waarmaken vertellen we graag aan de hand van onze drijfveren. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Waar onze kracht ligt en wat ons verbindt.
Samen

Samenwerken met de doelgroep is de factor voor ons succes

  • 0 verkeersslachtoffers onder jongeren realiseren, dat doe je niet alleen. Daarom werken wij samen met het bedrijfsleven, decentrale overheden en jongeren om de verkeersveiligheid te verbeteren. We luisteren naar de doelgroep en betrekken jongeren bij alles wat we doen. Van co-creatie sessies tot projecten op locatie en van onderzoek tot campagnes.
Vooruitstrevend

Wetenschappelijke onderbouwing

  • TeamAlert monitort voortdurend welke problematiek er speelt en doet doorlopend onderzoek naar jongeren en hun risicogedrag. Hierbij wordt breder gekeken dan naar verkeer alleen. Door namelijk ook te kijken naar de oorzaken van onveilig gedrag en de problemen die daar aan ten grondslag liggen weten we een vraagstuk bij de kern aan te pakken.
lol

Humor is serious business

  • Verkeersveiligheid is een serieus onderwerp. Maar saai? Absoluut niet! Humor is juist ons belangrijkste ingrediënt. We zorgen ervoor dat onze boodschap op speelse wijze overkomt en stellen issues aan de kaak. Grappig, subtiel en soms taboedoorbrekend.
Invloed

Positieve gedragsverandering

  • TeamAlert weet door haar integrale aanpak en originele insteek verkeersveiligheid bespreekbaar te maken. Daarnaast combineren we onze kennis met verschillende gedragsmechanismen in al onze projecten en campagnes. Hierdoor weet TeamAlert daadwerkelijk positieve gedragsverandering onder leeftijdsgenoten te bereiken.
Ook impact maken? Bekijk wat TeamAlert voor jou kan betekenen
Delen gaat nooit vervelen