Over TeamAlert

  1. Home
  2. Over ons

Jongeren zijn vaker verkeersslachtoffers dan andere weggebruikers in Nederland. TeamAlert zet zich daarom dagelijks in om het aantal jongeren dat betrokken is bij een verkeersongeval te verminderen. Dit doen we door jongeren uit te dagen om slimme keuzes in het verkeer te maken, zodat zij altijd veilig onderweg zijn!

Onze droom: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren

Wat we doen

Met zo’n dertig young professionals op kantoor en meer dan zestig jongerenvoorlichters op locatie komen we jaarlijks op ruim 600 plekken zoals scholen en festivals. Maar ook online kom je onze projecten en campagnes tegen. TeamAlert maakt impact! Dit komt omdat we verkeersveiligheid bespreekbaar maken door jongeren op een persoonlijke en originele manier te benaderen. Dankzij wetenschappelijke onderbouwing binnen onze interventies, weten we daadwerkelijk te overtuigen.

Stichting

Stichting TeamAlert is al sinds 2000 de belangenbehartiger voor alle jongeren in Nederland. De ambitie van TeamAlert is 0 verkeersslachtoffers onder jongeren.

Stichting

Blijf op de hoogte

Jongeren en verkeer? Volg het laatste nieuws en de ontwikkelingen. Van de laatste online escaperoom tot aan de het meest recente onderzoek naar wat jongeren motiveert en beweegt.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.