De thema's van TeamAlert

  1. Home
  2. Thema's

Ieder jaar vallen er veel slachtoffers in het verkeer. Hoewel het totale aantal slachtoffers is gedaald, is de jongerendoelgroep nog steeds oververtegenwoordigd. Dit benadrukt maar weer hoe belangrijk het is om verkeersveiligheid te verbeteren binnen deze doelgroep. Onze droom is dan ook: 0 verkeerslachtoffers onder jongeren. Help jij ons deze droom te realiseren?

Thema's

TeamAlert legt de focus op vijf verschillende thema’s. Deze komen uit het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030 (ook wel het SPV 2030 genoemd). Op elk van deze thema’s streven we impact na. Elke interventie is dan ook toegespitst op één of meerdere thema's.

De laatste jaren zien we het gebruik van drugs achter het stuur door jongeren toenemen. Het is een serieus probleem voor de verkeersveiligheid in Nederland.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je geïnteresseerd in een van onze interventies? Neem dan contact met ons op.

Contact

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.