TeamAlert - Jouw partner in jongerencommunicatie

  1. Home
  2. Samenwerken

“Jongeren zijn eigenwijs en veranderen hun gedrag toch niet!”

Werk jij met jongeren? Dan hoor je bovenstaande uitspraak vast weleens. En begrijpelijk. Ontdekken wat jongeren beweegt en hoe je hun gedrag beïnvloedt is nogal een uitdaging. De enige manier om dat te onderzoeken: zelf met jongeren in gesprek gaan. Laat dat nu precies zijn wat TeamAlert doet.

Met die onderzoeksresultaten verbeteren we verkeersveiligheid onder jongeren. Die expertise delen we natuurlijk graag. Verkeersveiligheid op de agenda zetten bij jouw gemeente of school? Lees hoe TeamAlert werkt en hoe we jou helpen.

Voor én door jongeren

Wat TeamAlert doet:

  • Campagnes opzetten
  • Interventies ontwikkelen
  • Adviseren
  • Onderzoek uitvoeren naar de belevingswereld van jongeren

Al deze dingen doen we voor én door jongeren. Zo sluiten de campagnes en interventies naadloos aan op de belevingswereld van jongeren. En dan maak je écht impact.

Hoe werkt TeamAlert?

TeamAlert heeft een eigen jongerenpanel. Zo voeren we onderzoek uit met Joey, Isa, Brian en zo’n 7500 andere jongeren in Nederland.

We doen voortdurend verschillende onderzoeken:

  • Focusgroepen
  • Co-creatiesessies
  • Vragenlijsten

Dankzij de uitkomsten van deze onderzoeken krijg jij van ons het beste advies. Wat dat je oplevert? Jongeren beter begrijpen en hun gedrag beïnvloeden.

Jaarlijks organiseert TeamAlert ruim zeshonderd interventies op scholen, festivals en andere plekken waar jongeren komen. Zo spreken jongerenvoorlichters vanuit hun eigen belevingswereld ieder jaar bijna 100.000 leeftijdsgenoten een-op-een aan. En dat maakt indruk.

Kortom, waarvoor kun je bij TeamAlert terecht?

Alles wat we doen, doen we voor én door jongeren.

In jouw gemeente of op jouw school aandacht besteden aan verkeersveiligheid?

Dat kan! TeamAlert werkt voortdurend samen met verschillende partners. Zo bereiken we nóg meer jongeren in Nederland. Doe je mee?

Neem contact met ons op

40.000 bezorgers veilig onderweg

Wist je dat een op de vier maaltijdbezorgers betrokken raakt bij een verkeersongeluk? Belangrijk dus om de verkeersveiligheid van maaltijdbezorgers te verbeteren. Het liefst van alle 40.000. Daarom ontwikkelde TeamAlert platform Bezorg Veilig, samen met ROV Zuid-Holland, de provincies Gelderland en Overijssel en de Gemeente Rotterdam. Dit platform biedt kennis en producten om bezorgers veiliger onderweg te laten zijn. Hoe Bezorg Veilig dat doet? Dat lees je hier.

Naar BezorgVeilig

Samenwerkingspartners:

 

We spreken, snappen en werken samen met jongeren. We werken voortdurend samen met verschillende partners om zo nog meer jongeren in Nederland te bereiken.

Nieuwsbrief Jongeren en Verkeer

Ontvang vier keer per jaar nieuws, ontwikkelingen en uitnodigingen voor volgende kennissessies. Blijf op de hoogte wat jongeren motiveert en beweegt. Van de laatste online campagne tot aan het meest recente onderzoek.

Geef je hier gratis op

Meer weten over...

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.