Jongeren en risicogedrag

Samenwerken

  1. Home
  2. Samenwerken

TeamAlert is de expert in jongerencommunicatie en gedragsverandering. Alles wat we doen, doen we samen met de jongeren uit ons jongerenpanel. Van cocreatiesessies tot projecten op locatie en van onderzoek tot campagne. Wil jij verkeersveiligheid ook op de agenda zetten bij jou in de gemeente of op jouw school? Dat kan! We werken voortdurend samen met verschillende partners om zo nog meer jongeren in Nederland te bereiken.

Wat kan TeamAlert voor mij betekenen?

Er zijn allerlei manieren om samen te werken met TeamAlert. Zo zijn er bestaande online campagnes die we lokaal kunnen uitzetten, maar we ontwikkelen in samenspraak ook nieuwe campagnes.

En wat dacht je van onze interventies, waar we een-op-een in gesprek gaan met jongeren door middel van bewezen effectieve gedragsmechanismen?

Ook voeren we kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken uit binnen de jongerendoelgroep.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en hoe wij samen de verkeersveiligheid onder jongeren in Nederland kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op!

Ja, ik wil meer weten

Meer weten over...

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.