TeamAlert

  1. Home

Jongeren zijn vaker verkeersslachtoffer dan andere weggebruikers in Nederland. TeamAlert zet zich daarom in om het aantal jongeren die betrokken zijn bij een verkeersongeval te verminderen.

Zo komen we iedere dag een stapje dichterbij onze grote droom: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren!

Bekijk hier de meest actuele onderzoeken:

TeamAlert daagt jongeren uit om slimme keuzes in het verkeer te maken, zodat zij altijd veilig onderweg zijn

Hoe wij dat doen

TeamAlert doet voortdurend onderzoek binnen de jongerendoelgroep. De uitkomsten hiervan, maar ook van onze focusgroepen en co-creatiesessies, leveren inspiratie enĀ  concreet advies op om jongeren beter te begrijpen. Daarom sluiten onze campagnes en interventies naadloos aan op de belevingswereld van jongeren en maken we daadwerkelijk impact.

Jaarlijks organiseren we ruim zeshonderd interventies op scholen, festivals en andere plekken waar jongeren komen. Hierbij spreken we ieder jaar bijna 100.000 leeftijdsgenoten een-op-een aan vanuit hun eigen belevingswereld.

Meer weten?

Nieuwsbrief Jongeren en Verkeer

Ontvang vier keer per jaar nieuws, ontwikkelingen en uitnodigingen voor volgende kennissessies. Blijf op de hoogte wat jongeren motiveert en beweegt. Van de laatste online campagne tot aan het meest recente onderzoek.

Geef je hier gratis op

Check onze laatste campagnes

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.