Word geen clown in het verkeer

  1. Home
  2. Voor jongeren
  3. Rij ballonvrij

De meeste jongeren rijden zonder lachgas. Jij toch ook? Hieronder vind je alle ins en outs over lachgas, een te gekke winactie, tips om je vrienden aan te spreken en een quiz die je brein laat kraken. Word geen clown in het verkeer en Rij ballonvrij!

Winactie

Rij ballonvrij en maak kans op te gekke prijzen waaronder een PlayStation 5 & Nintendo Switch.

Maak de belofte

WIST JE DAT...

... je jouw rijbewijs kwijt kan raken als je lachgas gebruikt in het verkeer? Ook kun je een boete krijgen als je op heterdaad betrapt wordt. Dit kan je flink wat euro's kosten!💸

Alles wat je moet weten over Rij ballonvrij 🎈

 

🌀 Wist je dat je kunt hallucineren van lachgas? En dat het bezitten van lachgas strafbaar is? Check in onze FAQ alles over lachgas (in het verkeer).

🎁 Rij ballonvrij en maak kans op een PlayStation 5. Doe de belofte en win!

🚗 Wat weet jij over lachgas in het verkeer? Doe de quiz!!

💡 Lachgas in het verkeer is niet oké. Maar hoe spreek je jouw vrienden aan als ze lachgas gebruiken tijdens het rijden? Geef tegengas met onze tips.

Sinds 2023 is het verboden om lachgas te bezitten of te verkopen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel hem via Insta DM @teamalertnl of mail 'm naar communicatie@teamalert.nl. Wij geven je graag antwoord!

Maak je je zorgen over je eigen gebruik of dat van een ander? Neem dan voor advies contact op met een instelling voor alcohol- en drugsproblemen bij jou in de buurt of bel de Drugs Infolijn: 0900 – 1995. https://www.drugsinfo.nl/voor-mij-hulp

Nog niet uitgelezen? Check ook deze 👀

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.